Elifderin34 Bugün bebeğim sol tarafı emerken huzursuzlandı kendini geri çekti emmedi büyükler tadına bak dedi elle kaşığa sağdım aşırı tuzlu tadı var dı sağ tarafa baktım tatlıydı başıma ilk kez böyle bir şey geldi ne yapacağım nasıl tatlı olacak sol tarafı
Dark Elifderin34 memenizde iltihap olabilir ya da süt kalmış içerde mastit kısım var. İyice sağın memenizi içerdeki bütün süt çıksın, devam ederse bir görünün Aroması daha az besinler tüketin, koltuk altınıza bişey suruyorsaniz ara verin
abcd-16 Elifderin34 sanırım mastit olmuşsunuz memede süt tıkanmış tadı acıkmış memenizi rahatlayana kadar sağın tıkalı sütü boşaltın muhtemelen geçecektir
Elifderin34 Dark bebeğim sarılık o yüzden sık sık emziriyorum süt kalmış olabilir mi böyle durumda ? Bitkisel deodarant almıştım ona yinede ara vereyim eğer devam ederse hangi doktora gitmem gerekiyor kadın doğum uzmanına mı
Elifderin34 abcd-16 elektrikli pompayla sağıp deneyeceğim tadı değişecek mi bakalım teşekkür ederim ama göğüslerim yumuşak öyle gergin değil süt ile dolu dolu olduğj zaman ağrı yapıyor damarlarım fln şimdi yumuşak olmasına rağmen mastit olur mu?
Dark Elifderin34 evet olabilir, bazen bazı kısımlarda kalabiliyor tam cekmediyse, elinizle de masaj yapın iyice insin süt çıksın hepsi Ara verin yediklerimiz kullandıklarımiz etkiliyor sütu, sizin bebekte gurme biraz benim kızım gibi 😁
Elifderin34 Dark yaa çok teşekkür ederim denicem inşallah faydası olur :)şimdi ki bebekler maşallah zeki her şeyi hemen bilirler😀
Dark Elifderin34 rica ederim, eğer devam ederse genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor sanırım göğüs ultrasonu falan çekerler bakarlar Kesinlikle, doğumdan itibaren başlıyorlar tercihlerini ortaya koymaya 😁