Visneliturta Nazugrak16 normalde sağlıklı beslenen biriydim ama son 1 aydır hep hamur işi tatlı vs canım istiyor onları yediğim için aldım kiloyu veya dediğiniz gibi ödem bilmiyorum ama çok üzüyor bu durum beni
2aslan_annesi07 Visneliturta ödem olabilir bende pek yemiyorum arada kaçamak oluyo tabi 22 ye kadar hiç almadım sonradan hızlı aldım kan verdim orda çıkmış ödem vs
yagmur50 Visneliturta 😊 gebelik şekerim var diyet yapıyorum gerçi onun öncesinde de hiç kilo almamıştım bebeklerimiz sağlıklı olsundu gerisi hallolur Allah’ın izniyle 🙏🏻
Canan_bgrck Prenses_annesi123 kız darısı bana yaaa 41 kaldım 36 düştüm 13+2 yim bir an önce kilo almak istiyorum böyle senin gibi 20 kg 🥰😂
baharkarakuzu Visneliturta bende diyet yapıyorum ama yine de aldım ilk haftalarda çok kg almıştım. Şuan sabitlendi ama kendinize sıkıntı etmeyin diyetisyen desteği alırsanız zaten canınızın istediği şeyleri ölçülü olarak veriyorlar :)
Nurgny35 17 kilodan sonra bakmayı kestim 32 bitecek 20 olmuştur herhal 😃 bunu yazarken ağzımda kaşık tatlımim son lokmasını yutkunuyorum 😀 hic kasamiycam valla her zaman mi hamileyiz
Cerensultan Visneliturta 36+5 ben tam tersi kilo veriyorum ikinci hamileliyim ilk hamilligimde 118le kalıp 100 kiloyla doğuma girdim bundada 125 kiloyla kalıp 112 kiloya düştüm doğunca ne olur bilemiyorum ama inşallah bidhaa kilo almam 😁
Nurr_22_22 Visneliturta 82 ile hamile kaldım 99 kiloyla doğuma gittim bugün 4 gün oldu doğum yapalı 92 kilo olmuşum
Ebru_nur Visneliturta Sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalışıyorum bide akşam 11 den sonra hiç bisey yemiyorum