Bal_1604 Yeniannis_ medipl Yeniannis_ mediplus iyimi peki iyi bakiyormu ? Ultrason görüntüsü veriyormu birde
Sedaboran21 Aslinda yakin olunsa başarı hastanesi var orası çok güzel ben oğlumda da orda yaptırdım ikincide düşünüyorum ama daha aramadim yarım saat bakıyor her yerine bebeğin doktorlar ben devlete gitmek istemiyrm aslında arkadaşım önerdi diye düşünüyorum
Rukiyeakn Mercimekminik merhaba bende gün gittim Ali beye 22+0 tam 448 gr dedi bebeğim için sizin kaç gr dı acaba bana az gibi geldi bebeğinin kilosu
Mercimekminik Rukiyeakn kız heyecandan bi de 3 yaşında kızım var onu da arada oyalamaktan ben orayı kaçırdım ama 600 gr dedi gibi hatırlıyoruz eşimle ama canını sıkma kilo almaya başlıyorlar daha başındayız başka bir sıkıntı görmediyse takılma 😍
Rukiyeakn Mercimekminik Maşallah size, bana kendin almışsın annesi be eğin sadece 448 gr diyince biraz üzüldüm.Tesekkur ederim teselliniz için bende boyunu unuttum heyecandan🤭💐🤗
Mercimekminik Rukiyeakn naif bi adam aslında niye öyle dediyse 🤷🏼♀️ hiç takılma daha kilo alacaları şimdi başlıyor hiç üzülme 😍