Tugbayildiz21 unlusura unlusura Esenler Medipol doç dr Erol arslan perinatolog kendisi. Çok çok memnunum kesinlikle öneririm 1850 tl fiyatı
Eda1405 unlusura esenler kadın doğum hastanesi Murat Tandoğan yapıyor sadece başka hiç bir doktor yapmıyor çok memnun kaldım
Bal_1604 Yeniannis_ medipl Yeniannis_ mediplus iyimi peki iyi bakiyormu ? Ultrason görüntüsü veriyormu birde
unlusura YaseminBatrk ama çam sakurada fotoğraf yok siyah beyaz diyorlar ve eşler içeri girmiyormuş doğru mu ki 🙄
Ebrudursun28 YaseminBatrk başakşehir çam sakura hastanesinde kadın doğum doktoru tavsiyeniz var mı acaba ?? Bahat çok pahalanmis
Nursl7 @unlusura bakırköy uzmanlar tıp merkezi radyolog Rıdvan zeybek var çokta iyi bir radyolog iki hamileliğimde de ona gittim fiyatı yılbaşından önce 400 TL ydi arayıp bilgi alın isterseniz
Plutosdaughter Nursl7 Nursl7 internetten baktım da merkezden memnun olmayanlar varmış kaba davranıyorlar falan yazmışlar. Öyle mi gerçekten ? Bende detaylı ultrason için yer arıyorum da
Zuzumuz Mercimekminik benımde 18 şubatta ikili tarama testım var Nasıldı memnun kaldınız mı Detaylı değilmi sizinki
Zuzumuz Mercimekminik bende Ali ekize gıttım instagram da karşıma çıktı sız tavsiye üzerine mi gittiniz
Rukiyeakn Mercimekminik merhaba bende gün gittim Ali beye 22+0 tam 448 gr dedi bebeğim için sizin kaç gr dı acaba bana az gibi geldi bebeğinin kilosu
Sahnedekimadam Çapada yaptırıcam ayrıntılı da orda olmuştu canım perinatologların özel hastanelere çoğunlukla devletten geldiğini öğrendim bu arada :)
Mercimekminik Zuzumuz önce doktoru buldum denk geldi bi yerden sonra buradan post açtım sordum soruşturdum instagramdan takibe aldım vs vs baya iyi bi doktor tavsiye üzerine gitsem de bu kadar olurdu
YaseminBatrk unlusura aynen öyle. Eşleri bırak odaya poliklinik kapısına bile almıyorlar. Sana adam akıllı bilgi vermiyor renkli çıktığı birak siyah çıktı bile verniyor ben rica edince verdi .
Sahnedekimadam unlusura Yani evette detaylı ultrason amacı zaten foto almak değil 😄 onu herhangi bir zamanda muayenede alabilirsiniz benim muayenem 400 lira detaylı 1500 lira
unlusura Sahnedekimadam ama detaylı da daha net 4 boyutlu oluyor ya 🙈 böyle kırmızı renkte ağzı burnu çok net falan 🙈🥰