Zeynep_alya Masal12345 ilk kızımda 30 gün sürdü sezeryanla doğum yaptım hastanede ikitane depend kullandım sonra normal ped kullanmıştım
Vera09 Masal12345 benm 35gun surdu ama bi paket lohusa pedi yetmisti 5gunden sonra leke seklinde oluyor
Ebbruc Aysunackbs benim toplam 48 gün sürdü , başlarda ilk 1 hafta falan biraz yoğun oldu lohusa pedi ve depend kullandım. Sonrasında uzun pedler yeterli oldu sonra da normal boyuta geçtim ama kişiden kişiye değişiyo kanama günü
Aysunackbs Ebbruc kaç tane depend kullandınız peki aşağı yukarı kaç tane almalıyız ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok açıkcası
Burcu_cakir Cnm ben sezeryan olmustum ilk doğumumda hastanede sadece deepend aldım kilit tarsi,olandan rahat oluyor toplasan bı 3-4 tane kullanmıştım sonra zaten ped kullanıyorsun
Masal12345 Burcu_cakir teşekkürler onu hiç duymadım ama arastiricam fazla almicam ozaman büyük boy lohusa pedi
Ebbruc Masal12345 rica ederim canım ama al fazladan, ilk adet kanaması da biraz yoğun oluyo kullanırsın yine rahat oluyo baya ☺️
Ebbruc Aysunackbs sezeryan olduğum için terlemesin diye ilk zamanlarda depend çok kullanmadım hemşire kullanma demişti, dikişlerim biraz sıkıntılıydı. Doğumdan sonra da bikaç gün sonra ilk hafta 6 tane falan depend kullandım gerisini de ilk adetimde yoğun oldu kanamam o zaman kullandım canım. 1 paket alsan olur yani . Onun haricinde ben daha çok gece pedi kullandım hem lohusayken hemde adet kanamam olduğunda ama rahat oluyo depend kullanmakta. Hasta bezi de rahat oluyor zaten hastanede sezeryan olunca falan ondan veriyolar
Glnr-2021 Masal12345 40 gün kadar sürdü nerdeyse ilk hafta yoğundu onda depend kullandım ama ağır geldi çok 1 hafta sonra normal ped kullanmaya başlamıştım