Nursaygi rumeysadumannn Ben 17+3’de hissetmiştim ama her kişide farklılık gösterebilir genelde 20. Haftadan sonra hissediliyor diyorlar ilk gebelikte.
Allahkahretmesin1 rumeysadumannn kıpırtı gibi içerde sanki patlayan şeker patlıyormuş gibi bir his oluyor bazen de pıt pıt vuruyor gibi hissediyorum
rumeysadumannn ArvenMom kanamam olmuştu o yüzden şimdi korkuyorum acaba geç mi kaldım hissetmek için diye ama sanki içimde böyle sanki bişi karıncalanıyor gibi oluyor .
arirangg rumeysadumannn Ben de 16. Haftadayım. Hiçbir şey hissetmedim ama 22’ye kadar normal diyorlar
Lulu02 rumeysadumannn 17+4′teyiz ve beş gündur bayağı hissediyorum canım kişiden kişiye değişiyor sanırım birde bebeğin hareketli olup olmamasıyla da alakalı sanırım ultrasonda gördüğüm kadarıyla benim yavruşum asla yerinde durmuyor😍😅
rumeysadumannn Lulu02 benim kızçem de ultrasonda çok hareketli ama ben sanırım biraz takıntılıyım o yüzden korkumdan da anlamıyor olabilirim 🙃
Lulu02 rumeysadumannn olabilir canım bağırsak hareketi gibi zaten hissedersin bir iki haftaya strese koyma kendini
Manolya_mom rumeysadumannn göbeğin yoksa zayıfsan erken hissedilir göbek varsa kilo ne kadar çoksa o kadar daha geç hissedilir. Doktor söylemişti.