Sevinc_musti Haftadayız ve bebeğim sol kasığımda olduğu için mi anlayamıyorum 3 gündür sürekli bi ağrı acı hissediyorum gece gündüz normalde sadece sol tarafıma geçtiğinde bu şekilde olurdum geçerdi yer değiştirdiğinde sanki şimdi farkediyorum hiç geçmiyor bebeğim farklı yerde olsa bile benim gibi olanlar var mı normal mi ??
merve211 Sevinc_musti Sevinc_musti 33+2 de benimde aynıydı sol kasık kemigimin altına kafasını katmıştı ve gizlenmişti ne yaptıysak kendini bile göstermedi doktorum yürürken sol bacağını kırpmadan yürü sürüme şeklinde ağrı olmaz dedi azda olsa faydası oldu şuan 34+3 hala devam ediyor solda ne bulduysa orada rahat ediyor demekki
hayalperest2310 Sevinc_musti bende 34 olcam ama bazen oluyor bir bakıyorum geçiyor günü günümü tutmuyor doktorum normal demişsin ayın 13 ünde randevum var çok şükür geçti o agrılar yürümekten korkuyordum o kadar agrım oluyordu
Mervetnl Sevinc_musti aynı haftadayız, sağ kasığımda ağrı oluyor benimde ve dehşet bel ağrım oluyor. Mesanem sızlıyor falan. Ama sağ kasık ağrım daimi var. Kontrolüm haftaya cumartesi 😔
Canannnn15 Sevinc_musti Ben 35+4 üm ama 26 - 27 haftalıkken başladı bel ve kalçamda ağrılar benim de sol değil sağ tarafta çok ağrı oluyor yürürken falan Dr. Söyledim bi sorun yok dedi bilemiyorum 🙄🤔
mmiraclee Ben de 33.haftadayim ve 4 gündür dinlensem de geçmeyem bel ve sol ağrılarım var pazartesi kontrole gidecem dayanamıyorum artık
Sevinc_musti merve211 yaa kıyamam bende haftaya gidicem kontrole korkmaya başladım acaba başka bişey mi var diye bir o kadar güzelken bir o kadar da çok zor anne olmak cidden Allahım sabır versin 🙏🏻
merve211 Sevinc_musti amin canm amin onlar iyi olsunda varsın biz çekeriz şurada ne kaldı ki hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Sevinc_musti Mervetnl hadi ya benim şükür belime vurmuyor şuan da çok işlenip ayakta kaldığım zaman bel ağrısı yaşıyorum sadece ama dediğin gibi benimde altıma çok vuruyor sızlıyor çok
Mervetnl Sevinc_musti enfeksiyondan korktum hatta ama daha 10 gün önce verdim temiz çıktı yanma kaşıntı vs yok ama tuvalete sıkıştığımda ağrıyor 😣 hele bide bebek basarsa 😅
Sevinc_musti Zeynep_2049 benimde aşırı çok akıntım var ama rengi normal senin enfeksiyon olabilir bi sağlık ocağına git yakında kontrolün yoksa eğer