yagmurvs Kızlar merhaba 30.haftadayım bu sabah yataktan kalkmaya çalışırken belimden sol kalçama doğru bi kramp girdi yürümekte zorlanıyorum. Lütfen bir çözüm önerin
Tugcecv yagmurvs 32. Haftadayim. 2 aydir bu şekildeyim üstüne çatı ağrısı da var doktorum gün içinde yürüyüş yaparken yavaş yürü dedi ve magnezyum eksikliği de yapabiliyor.
Pearlyy yagmurvs bende 36. Haftadayım yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum bel bacak ağrısından… sanırım magnezyumdan ve biraz esneme hareketinden başka yapabileceğimiz çok birşey yok canım…
Miya-m yagmurvs benimde hamileliğin başından beri kalça ağrısı çekiyorum. Doktora söyleyeceğim magnezyum veriyormuş galiba
TTtutku yagmurvs magnezyum kullan onun harici ise notmal maalesef ağrı korkuyorsan korkma hafta ilerledikçe ise daha çok ağrıyor korkma yani
Tugba_23 Magnezyum eksikliği,magnezyum kullanacaksınız asla aksatmayacaksınız 1 gün bile , gece yatmadan içerseniz daha etkili oluyor ,
DilekOzturk_ Siyatik sıkışması olabiliyor bu haftalarda bende yaşadım :( bi araştırın belirtilerine bakın isterseniz.