Daisy0000 Merhaba kızlar , hiç anlamadığım bir konu ve ne alacağın konusunda çok kararsız kaldım..Kullanışlı, arabaya takmak içinde uyumlu,hantal olmayan 2-3 bin tl arası bebek arabası öneriniz var mı? Mümkünse link atarsanız çok sevinirim
yaseminkuzeyaysiii Daisy0000 Travel sistem almada ne aliyosan al . Gerçekten Travel kadar zulm bisey yokk
FatmaAselinAnnesi_60 Daisy0000 travel sistem bebek arabasını ablam kullandı daha yeğenim 1 yaşına gelmeden içine sığmadı ve o yüzden kabin boy bebek arabası tercih ettim..
bengilibeng Daisy0000 prego kabin boy bebek arabası ve pusetini aldım. Bende travel tercih etmedim. Tek elle açıp kapanabiliyor. Taşınırken valiz gibi çek çekli. Pusetin de takıp çıkarması çok kolay. Ben 3800 e almıştım ama şu an fiyatı eminim artmıştır. Yine de bir bakmanızı öneririm. Bütçe olarak uymazsa travel yerine kabin boy olanlara bakın.
limoncicegi00 Daisy0000 travel biraz sıkıntılı oluyormuş sanırım benim de çevremden duyduğum tecrübe edenlerden duyduğum bu şekildeydi, biz de baston tercih ettik hem kullanışlı hem hafif hem de tek hareketle kapanıp çok yer kaplamıyor. böyle kaygılarınız varsa baston iyi ama benim için önemli değil diyorsanız travel iyi, biz Hamilton R1 aldık baston 4 bine almıştık şuan 3e düşmüş fiyatı e bebekte YouTube videolarından falan da izler ona göre karar verirsiniz benim için tek dezavantajı pusetinin olmayışı
yaseminkuzeyaysiii Daisy0000 Hem pusetli hem baston model bebek arabaları var. Kesinlikle onu tercih edin. İnanın Travel görüntüde güzel sağlam ama zulm gibi bişey.