Nurgny35 annesininbali27 hateme gidiyorum ben çok memnun fethi beye. Ama genel olarak o hastanenin tüm kadın doğumculari beğeniliyor.
Esraggbkn annesininbali27 Deva Hastanesi’ne Gülhan vuruşkana gidiyorum memnunum gayet :) muayene ücreti 310 doğum ücretini haftaya gidince öğreneceğim artık sorma zamanım geldi diye düşünüyorum 28+5 🌸
Aselinannesi31 annesininbali27 kesinlikle ozel devletlerine ben guvenemiyorum bende ankaya gidiyorum yasemin hanıma muayene 310
Maide4427 annesininbali27 Özel MediAntep Tıp Merkezine gidiyorum Hüseyin kılınç doktorum 13+0 gebeyim Muayene ücreti sigortalı 40 tl Şuna için bir sorun yok doktorumdan memnunum
annesininbali27 Nurgny35 hm teşekkür ederim ücreti ne kadar acaba Bı de normal doğum ücreti ne kadar bilginiz varmı
Duygu2727 Aselinannesi31 doğum ücretine ne kadar diyorlar acaba bende yasemin hanıma gitmeyi düşünüyorum
Aselinannesi31 Duygu2727 ben sezeryan olucam bana on odeme yaptırdı takipli hastasiyim diye 5500 verdik simdi 8500 ama fiuatta yardımcı oluyor yine hastalarına