Usercern Sakarya Medar hastanesinde doğum yapan anneler hastaneden memnun kaldınız mı? Odalar nasıl ? Hemşire ve ebeler ilgili mi? Doğum sırasında yanınıza birinin olmasına izin verdiler mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısnz ?
Bebek_5467 Usercern ben yapmadım ama arkadaşım yaptı orda Burak Hazine var aşırı memnun bende ona gidiyordum çok iyi doktor. Ebeler hemşireler çok ilgilenmisler çocuk doktorunu sevmemisler ama birde sekreterler falan direk para istiyorlarmış onun dışında memnundu çok ilgilenmisler
yavuzgiller Usercern 2020 de orda doğum yaptım. Memnun kaldım, ilgi alaka güzeldi. Doğum süresince yanınızda bir kişi kalabiliyor. Şuan 2. Gebeliğim mevcut ve bu doğumumu da medarda düşünüyorum.
ozozoz Oneyou23 Aslıhan Kal Kaymaz’a gidiyorum. Çok cana yakın, güler yüzlü, ilgili bir doktor. Tavsiye ederim
Bebek_5467 yaymomsss merhaba 6500 du o zaman şimdi zam geldi mi bilmiyorum ama arkadaşım doğum yapalı 2 buçuk ay oldu
symabskrt Zzzzz54 nst yi bilmiyorum ama 560 lira olması lazım muayne ucreti de benim ikiz gebelik olduğu için ücret farkı alınıyor
smged Zzzzz54 muayene 565 nst 100. Emniyet personeline indirim yapılıyor o sekılde de muayene 420 nst 75 lira oluyor