Ilkgozagrimiz denizers beni 1 hafta sonra cagirmisti bide ya 20 gundu yada 40 gun o zaman kontrole gel demisti bana
DanLa denizers bende 1 hafta sonra kontrole gitmiştim ama sonra tekrar çağırmadı. 1 aya yakın ara ara kanamalarım oldu onlar için adet değil kürtaj sonrası oluşan kanamalar demişti
denizers sudamlasi canım ben de kürtajdan sonra gittim de doktor adet olunca gel dedi ama ilk adette mi dedi yoksa ikinci de mi dedi hatırlayamıyorum zırt pırt da yazamıyorum adama :( adet başlıyo sanırım ondan sordum cankm,bu arada kürtaj olalı 20 gün oldu
sudamlasi denizers ilk adeti kastetmiş adetliyken muayene etcektir☺️ben alttan da muayene olmuştum hazırlıklı git🙈
denizers Ilkgozagrimiz canım ben de gittim bi hafta sonra da adet olunca gel dedi sanırım ilk adeti demek istemiştir ,ikinci adetten sonra korunmayı bırak dediğine göre ?
denizers DanLa ben baya adet olucam sanırım canım adet agrım başladı :( kanamam ilk hafta kesilmişti benim ,bugün 20.günüm
DanLa denizers doğrudur canım çünkü adet için bişey söyleyemiyorlar her bünyede değişiyodur kürtajdan sonra adet olma süresi ☺️
DanLa denizers doktorunu arama imkanın varsa arayıp bi sor ben her gördüğüm kanamada arayıp sormuştum ona göre yönlendirmişti ☺️
denizers sudamlasi alttan mı bakacak ki aaa,tamam canım adetin 2ya da 3.günü demişti ona göre giderim olmadı canım 😊