Bseucr edaizmm 1 yumurtam vardı ve hamile kaldım doktorum bi tane olsun kaliteli sağlıklı olsun demişti çok şükür 🙏
edaizmm twinsmom_ benim 3 tanesi 19 civarında, diğerleri de 14-15 gibi. O yüzden doktorum çoğul gebelik riski oluşur dedi. Çok önermediğini hissettim. Bi yandan tek gebelik için şans yükselmişti tabi ama bu yüzden diğer aya erteledik 😔
twinsmom_ edaizmm bize de söylemişti çoğul olabilir diye kabul etmiştik tek tuttu sanırım şuan 1 kese göründü ama küçük daha
edaizmm Kubraaaslan Merhaba benim çipli aşılama olacaktı evet istemişti doktorum test. Yakın tarihte yapılmadıysa muhtemelen istenir. Çünkü yüksek olan hormonlarınız varsa ilaç başlanabilir.
edaizmm twinsmom_ bende pişman olmam umarım verdiğim karardan. İkiz bende gözüm korksada istiyorum. Ama doktorum üçüz ihtimali üzerinde durdu. Sanırım hcg yüksek başlıyorsa çoğul gebelik düşünülüyor buarada.
twinsmom_ edaizmm yani bir ihtimal benimde çoğul ihtimali yüksek demişti ama şuanlık tek görünüyor kısmet artık 🙏🏻😇
mrvsrcn edaizmm tek yumurtam büyüdü hatta çok inat etti femara kullandım büyümedi bir hafta daha 75 ml gonal-f kullandım 20.gün ancak büyüdü 18 mm ile döngümün 22.gününde çipli aşılama oldum elhamdulillah tuttu 🤲🏻
babygst mrvsrcn selamünaleyküm canım seni buralarda çok görüyordum polikistikover vardı sen de çok sevindim hamile kalmana maşallah darısı başıma ben de tüp bebek sürecinde yim martta transfer olacağım nasipse dinlendirmeden sonra
edaizmm mrvsrcn Sabrın sonu selamet olmuş sağlıkla kucağınıza alın. Benim gibi bekleyenler için de dua edin🥰 bnde de pcos gbi bi durum var onun için ilaç kullanıyor muydunuz? Yeter-06 tebrikler hayırlı olsun🥰 Yeter-06
Yeter-06 aybukekurt55 ben aşılamanın 11. günü test yaptım çok silik göründü 13.gunu erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi biraz daha belirginleşti 14.gunde daha çok belirginleşti 15. Günde zaten beta 303 çıktı aybukekurt55
mrvsrcn babygst Allah razı olsun evet pcosum ama sanırım hamile kalamamış sebebim rahim ağzım çok darmis o yüzden olduğunu düşünüyoruz. Rabbim emeklerinin karşılığını versin beklediğin istediğin ne varsa nasip etsin canım hayırla sağlıkla 🤲🏻
mrvsrcn edaizmm yok pcos için ayrıca bisey kullanmadım evlenmeden önce adet düzensizliklerime diane 35 dogum kontrol hapı kullanırdım hep, evlendikten sonra bir süre bebek denedik sonra direkt tedaviye başladık zaten
aylin_23 Turgutaykader ultrason da pcos görüntüsü var demişsiniz iki tarafınızda mi gözüküyor yoksa tek taraflı pcos mu