athll Kızlar merhaba 6.haftaya 1 gün kaldı 2 gündğr mahvolmuş durumdayım bulantıdan sizler nasılsınız hiç bişey yiyip içemiyorum ne zaman geçer bu günler
feyzatanis34 athll okuduğum yorumlara göre çocğu kişi böyle. Bizde 8. Haftayı bitidirdik ama benimde çok bir şey yediğim söylenemez.
Semyyy athll benim 7. Haftada başlamıştı bulantim sadece sabahlari oluyodu hala devam ediyo sabahlari 15 haftalik olduk
arirangg athll Özellikle ilk haftalarda pek geçmiyor maalesef. Doktoruma söyle ilaç yazar. İlaç iyi geliyor
Nhlhmz11 athll herkeste farklı , benimde en başından başladı , ilk üç ay şiddetli bulantı vardı , şuan 33+3 teyim hala bulantilarim devam ediyor. Prilam başlamıştım hamilelik başında hala kullanıyorum
athll arirangg pazartesi günü kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duymak istiyorum 6. hafta olacak tam duyulur mu sizce bu arada
Cansr Nhlhmz11 genelde kızlarda bulantı olur derler ama yinede bilemiyorum ben şuan 9 haftalık oldum bulantı kusma hiç yok kızımda perişan olmuştum sizn bebeğin cinsiyetini nedir acaba
ipekmom_ athll benimde 6.haftada başladı suan 28iz hala devam ediyor 🤕 10.haftadan sonra prilam verdi doktor bana etkisi oldu 2tane içiyordum günde, bazen 3te içiyordum. Haşlanmış patates ve peynir iyi geliyordu bana uzun süre ikisiyle beslendim suan biraz daha iyiyim ama ilacı içmeyinde mutfağın önübden bile geçemiyorum
binnur64 athll 10 haftalıkken geçti diye seviniyodum 13 haftalık olduk demir ilacına başladım böyle bi öğürtü yok ya bide tok karnına atıp deniycem
Ftm_knk21 Benimde 14 +3 ama hala devam ediyor Özellikle sigara kokusu aldığım zaman bitiyoooorum evden o nedenle çıkamıyorum pirilam kullandığım halde pek bi fark göremiyorum ama yinede şükür