Gamze_svncn canım bana genel anestezi olma uaymadıktan sonra coook acı cekiyorsun spinal ol spinalde 4 saat uyusuk kalıyorsun dediler . Bnde spinal istıyordum ama cok ödemim olduğu için mecburi genel anestezi oldum. Anestezi uzmanıma uyandıktan sonra cok acı cekmekten korkuyorm falan dedim oda bna bn sana uyanmadan agrı kesici yapıcam korkma dedi . Ve agrı kesici yapılmış uyandıktan sonra sadece yataga yatırırlarken hafif bir yanma oldu ameliyat yerimde , 5 saat kadarda adet agrısı gibi bşr agrı oldu ama siddetli değil . 5 saat gecti agrı kesici yaptırdım ayaga kalkarken acı olmasın cok dıye . Agrı kesiciden 1 saat sonra ayaga kaldırdılar cook korkunç bir acı dıye tarif edilmişti ama öyle dayanılmayacak bir acı cekmedim acı oluyorda dayanılmayacak birsey değil . Sunuda belirteyım agda yaparken aglayan biriyim bn rahat ettim birdahakine yine genel anestezi olurum . Spinalde bel ve bas agrısı oluyormuş . Genel anestezide oksuruk olabiliyor bogazda balgam oluyor oksurugunu tutarsan acı cekmezsin bn tuttum sadece bir kez oksurdum ozaman karnım baya acıdı . Bnm yasadıklarım bnlardı cnm