Aykutzen Arkadaslar spinal anestezi ile cuma gunu doğum yapacaktım ama cok faZla ödemim oldu yarın genel anestezi ile sezaryn olacakmışım :( genel anestezi zor mu oluyor?
Muhasebeci Aykutzen canım rabbim nasip ederse bende 6 Kasım salı sezaryenle doğum yapacağım genel anestezi istiyorum bende. Etrafındakilere sordum belden uyuşturma yöntemleri ile Doğum yapan bayanlarda bel ağrıları çok oluyormuş hatta bir akraba felç kalma riski geçirdi. Hiçbirşey hissetmiyorsun sadece Doğumdan sonra iyice ayıl sonra bebeğini emzirmeye çalış dediler narkozun etkisinden elin kolun tutmuyor toparlan öyle emzir dediler onun harici sıkıntı yaşadığını söyleyen yok içerde 2 saat falan kalıyormuşsun sanırım ama hiçbirşey fark etmiyorsun denildi...
YavuzunSelini Aykutzen Ben genel anestezi oldum ve cok memnun kaldim 10 tanede cocuk dogursam hepsinide ayni sekilde sezeryanla dogurmak isterim 😊 merak ettignz varsa sorabilirsiniz
HalisEbruoban Aykutzen canim ben oldum zaten giriyosun ameliyathaneye 2 dk sonra uyutuyorlar uyandiginda bebegim yanimdaydi sutumde hemen geldi ucuncu gun kiziminda kendi ihtiyaclarinida kendim karsiladim kimseye ihtiyac duymadan bol bol yuru hic korkma
Aykutzen Muhasebeci inşşlhh rahat gecer bnm de cevremdekiler de genel anestezi sonrası cok zor cok acıyır dediler:( ya korkuyorm
Aykutzen Muhasebeci Muhasebeci canım Allahım senide agrısız sızısız kurtarsın kolay dogumun olsun inşllh
Elizveannesi Muhasebeci ben de hep bu bel ağrısı şikayetlerini çok gördüm etrafımda. En güzeli genel anestezi. Ha bunu da beğenmeyen vardır muhakkak. Saygı duyarım ama ben bebeği yarım saat önce görümcem diye de o ağrıyı aylarca çekemem..
Tuanamm Muhasebeci genel anestezinin kötğ tarafına uyandıktan sonda başlıyor 2 kere genel anestezi yaşadım rabbim bir daha göstermesin uyandıktam sonrası sıkıntı
Gnc16 YavuzunSelini bnde genel anestezı ıstıyorm panık var bnde kesın tansıyonm yukselır mıdem flan bulanır duramam ole hareketsz ama uyandıgında hemen agrıyı hıssedersın dıyolar uyusukluk olmadıgı ıcın sonda takıyolar amelıyathanede zaten bı kac saat sonra cıkarıyolar dayanabılırmuyım bolmıyorm kafamda delı sorular
Aykutzen YavuzunSelini genel anestezi de uyandıgında cok acı oluyormu canım? Cidden spinale kndimi hazırlamıştım cok korkuyorm . Doğum sonrası ne hissettiğini anlatabilir misin😔🙏
Atlasbebe YavuzunSelini aslında bende öyle istiyorum genel anestesi. Doktora söylesen yaparmı yoksa onunda şartı falanmı var? Kendi istegine baglımı? Bende 26 kasımda sezeryan olucamda daha bişey konuşmadık
neslihankirlak YavuzunSelini merhaba uyanişta cok agrılı oldugunu soyluyorlar nasıl bir agrı oluyor dayanılmayacak gibimi?
Aykutzen Gnc16 sondadan cok korkuyorm dogum sonra acıyla uyanmaktn:( ay nasıl olacak bilmiyorm biranda yarın dogum denildi
Elizveannesi Gnc16 tam tersi, siz kendinize tam manasıyla gelene kadar yeterince ağrı kesivikeriniz verilmiş oluyor. Ve o ağrı kesiciler bizim başımız ağrıyonca içtiklerimiz gibi değil 🤗
ecmgrgn Aykutzen Benim olmadı çok ağrım zaten ağrı kesici vuruyolar belirli saatlerle ilk ayağa kalkmak zor sonrasında bir sıkıntı yok.
Esomami Aykutzen kimseyi dinleme cNim zaten ameliyat olcak kadina yok aciyo yok bilmemne nie derler bilemm 😡
Esomami Aykutzen odem olunca genelmi yapiolarmis 😯 ins benim odemim olmaz ben ilk gebelikte belden oldum hic agri falanda kalmadi cokta memnun kaldim 5 saate ayaklanmistim gene belden istiyorm ins bi aksilik cikmazsa
HalisEbruoban Aykutzen canim bana taktilarmi bile bilmiyorum uyutmadan takmadilar uyandigimdada yoktu uyuttuktan sonra takip ameliyathanede cikardilarsa bilmiyorum karnimada bastirmadilar ama uc aylikken kizim hic gobegimde yoktu kilomda eski kiloma dondum 22 kilo almama ragmen
Elizveannesi Aykutzen ameliyathanede, siz uyutulduktan sonra 🙈 ben özellikle sormuştum, uyanıkken onu bana takamazsınız dedim.. Allah gerek etmesin tabi ama biraz mahcup olmuştum, ondan..