Pemberuya Canor evet kuzum olmuş bugün dahil 3 gün üst üste değerlendirirseniz tutma ihtimali yüksekmiş dr bana öyle demişti 😊
arirangg Canor Canım yarın da test yap. Yarın silikleştiyse eğer bugün, yarın ve pazartesi deneyin. Yarın da koyu olursa T çizgisi o zaman salı da deneyin. Ama eşinde bildiğiniz bir sperm sorunu varsa bugün ve pazartesi deneyin
Canor arirangg ikimizdede herhangi bir sıkıntı yok kuzum ysilikleşene kadar test yapıcam peki silikleştikten sonra denemeye devam edelim mi yoksa bi faydası yıok mu regl kadar yapmanın
arirangg Canor Yarın silikleşse dahi bugün, yarın, pazartesi deneyin. Testin silikleştiyse artık ovulasyon testi yapmana gerek yok. Ama pazartesi günü de dahil o güne kadar deneyin her halükarda
arirangg Ben_bir_anne_miyim Bazı aylar yumurtlama olmaz. Adetin bitiminden tekrar adet olana kadar her gün yap. 3 ay üst üste pozitif göremezsen doktora git. Belki kullandığın marka iyi değildir. Testini de değiştirebilirsin
Sibel_72 Evet yumurtlama olmuş kesinlikle bugün ve ardından 3 günü değerlendir bol bol vitamin almayı unutmayın
Canor Ben_bir_anne_miyim benim 9. De gördüm ben yumurtlamayı kuzum hergün yaoıyorum sende hergün yap görceksin yumurtlamyı Allahın izniyle
Canor Ben_bir_anne_miyim arkadaşımdada vardı şuan 3 aylık hamilee kendini strese sokma Rabbim verceği zamanı bilir kuzum.