Ozlmmm Kuzular, alışveriş yaptığınız uygun olduğunu düşündüğünüz siteler var mı? Mesala enucuzbebekmarketi, Çillim, Uğurlu bebe gibi internet sitelerinden bahsediyorum kaliteli ama uygun olursa yenidoğan birkaç takım alıcam çok fazla giyemeyeceği için pahalı şeyler almak istemiyorum.
Cansuercan Ozlmmm internetten mi alacaksin sadece babycity_havuzluhan instagram hesabii nerede yasiyorsun bilmiyorum ama eminonunde butun kiyafetlerini ordan aldim cok uygun ve kaliteli geldi bana
eymenimoglusum Ozlmmm valla suan hersey cok pahali ya. Ben ebebek babymall ve civilin sitesinden dunyanin esyasini aldim ama her gun girip bakiyorum artik hic oyle yari fiyatina uygun kiyafetler yok😑
Aybukealtintas Ozlmmm bebeceyizsarayi.com u tavsiye ederim aynı gün kargoya veriyorlar isterseniz kapıda ödemede var ama ben kart ile tercih etmiştim
Eeelllliiiiiifffffffff Ozlmmm instagramda baby çapa var ürünler güzel aldım bi kaç tane hemen gönderdiler kapıda ödeme de var ilk alırken tereddüt ettim nasıl gelir acaba diye ama aynı fotoğraftaki gibi geldi
Kaderyunus ArzuGl nasıl alışveriş yapiyorsunuz acaba kapida ödeme mevcut mu kargo ücreti ve süresi ne kadar bilgi verebilir misiniz?
Ozlmmm eymenimoglusum Yazdığım siteler civile göre daha ucuz ve alışveriş yaptım çeşit az ama göründüğünden daha iyi geldi
Nursen21 Uygun birşeyler kaldımı ki herşey ateş pahası civilden kaç parça aldım öyle işimide göremedim 400 tl İnan gezmelik bir takım alabildim anca sadece zıbınları aldım üstelik 🤦🏻♀️
Eeelllliiiiiifffffffff Ozlmmm https://instagram.com/babycapa?utm_source=ig_profile_share&igshid=1amvr5zfphztg