MyBabyy_ Kızlar yenidoğan bebeği ilk zamanlar bebek arabasına bindiremezsin diyolar biryere götürürken ne kullanmak lazım ana kucağımı pusetmi ev tipi yere koymalık ana kucaları var ama sanırım onunla heryere götürülmez ilk bebeğim çok da bilemiyorum
Busel MyBabyy_ bebek arabasına puset takılıysa neden bindirilmiyormus millete kulak asma benim aldığım bebek arabası yenidogandan itibaren kullanılıyor ama ben 2.el puset aldim üzerine pusette kullanicam 6 Ay anca duracak pusette sonra normal arabaya geçiş
nilsmomy MyBabyy_ puset kullanıyoruz biz , bebek arabasına da takılıyor ama takılan model değilse puset çok kullanışlı değil ağır oluyor bebekle elde taşımak zor yani. Onun dışında port bebe kullanılabilir dışarıda
Kelebekk-0307 MyBabyy_ disarda puset tabii ki ana kucagi ev için iyi oluyor pusetli bebek arabası işinizi görür fazlasıyla
MyBabyy_ Busel travel sistem bebek arabaları var pusetli onları diyosun sanırım bebek arabasına da takılanlardan dimi canım
Busel MyBabyy_ sadece travellere takilmiyor puset bebek arabası benim kabin boy Maclaren Atom bebek arabası ona uyumlu puset aldım onu takacağım aparat ile normalde direk pusetsiz yenidogandan itibaren kullanılıyor bebek arabam ama 2.el puset aldim ben o markaya takıla n
nilsmomy MyBabyy_ Tabi ki 6 aydan sonra normal bebek arabasına geçiliyor bizimki o şekilde set olan travel sistem araba gayet kullanışlı
Busel MyBabyy_ rica ederim canım ama travel sistem yerin yoksa ve tek bebeginle çıkmak istiyorsan çok uygun değil kaba ve ağır oluyorlar artık travel tercih eden az bir grup var hantal ve ağır olduğu söyleniyor araba bagajina vs sığmıyormuş çok araştırarak aldık bizde benim evim 3.kat yazın sürekli çıkmak isteyeceğim için hafif bir bebek arabası tercih ettim
Busel MyBabyy_ aynen canım danış mağazalara nasıl bir şey istediğini söyle sana uygun modeli söylerler