beyzacmvrc kız bana kalsa benim şimdiye kadar hazırdı kıyafeti çantası. Hep anneme , kayınvalideme güvendim çünkü her şeyleri onlarda her biri bi parça almış hele kıyafetlerin çoğu kayınvalidem dedi bana ait tamam dedik. Annemde biraz kıyafet + diğer ihtiyaçlar benden dedi (deterjan,banyo küveti,puset,babynest…vs.)Şimdi her iki ailenin ilk torunu (+kız )eşimin ailesinin ilk kızları olucak (kayınvalidemin 4 erkek çocugu var) (son ikisini kız niyetiyle yapmış. Kız bebeğe hasretler gerçekten bi görsen Ama kısmet işte neyse. )Bende dedim ki hani eşyaların çoğu sizde doğumdan 1-2 hafta önce getirin bari odası hazır ama boş yani yıkayalım, düzelim, yerleştirelim, evet biliyorum bizde doğumdan sonra alınan eşyalar gider hem nazara hemde bebek olacak mı Allah korusun bir şey felan olur gibi düşünce var. Kayınvalidem dedi kalsın şimdi doğumdan sonra getiririz dedi onlarda kendince haklı bir şey diyemiyorum siz bilirsiniz dedim. Annem dedi hani doğum çantası felan kayınvalidem dedi o zamana kadar hazırlarız yanımda eşya var alır gideriz dediz. Tabi benimde ilk gebeliğim ilk çocuğum bende 3-5 parça eşya aldım öyle hevesimi çıkardım.
Geçen kayınvalideme dedim anne dedim benim çantam hazır değil ne yapıcaz nasıl olacak felan dedim. Hım etti kem etti küm etti tamam dedim.(kayınvalidemi severim iyi biridir yani🌸). sonra İçimden kendime kızdım. Lan dedim sen kimden ne bekliyorsun kalk dedim git ne lazımsa al kendine dedim. Sabah oldu çıktım dışarı gerekli ne varsa aldım geldim yıkadım. Şimdi benim yanımda tek eksiğim çantam onu da alsam içine eşyaları koysam yeter. Artık onlar ne getirir getirmez keyifleri bilir.😬😂