serpil1baby Selinactr benimde oğluşum olcak ama erkek yılımı bilemedim çevremdekiler hep kıza hamile☺️😄☺️
hbm35 Selinactr 15+5 teyim son kontrolümde erkek dedi doktorum, 10. Haftamda da erkek olduğunu söylemişti haftaya randevum var değişmezse bende erkek annesiyim 💙
2prensesannes Emne-dgn ben 33+5im ve aynı bende devam ediyo dün kontrolde devlet bana sordu 😂saka gibi
Seyma_erkan27 3kuzuAnnesiyim anlamadığım için bilmiyorum canım 10. hafta ultrason göre kız diyen arkadaş da var 7. haftalığa ait fotoda bir kaç kişi erkek dedi bakalım ne olacak
3kuzuAnnesiyim Masallah hayirli olsun. Benim de 3 guzen bur tanidik hanile 2 kuzenin erkk digerlerinin bilmiom kndimide bilmiom insallah brnim icinde o sene bu senedir☺️
2prensesannes 3kuzuAnnesiyim kız ne öğrenmesi bana sordu devlet üstüne şancı ağrı tavanda kan idrar aldı sonuçlar berbat erken doğum olacak beyaz kanda enfeksiyon tavan yapms idrarda bakteri tavan demir kansızlık ne olcak blmym beklemedm gidicem çok kötüyüm dayanamiym
3kuzuAnnesiyim Seyma_erkan27 ben nuba gore bakiorum ve suan cok erkn daha olusmamis. Ama 12 13 olsa direk bu fotoyla belli olurdu