Merhabaa arkadaşlar 😍😍 9 ayi doğum korkusuyla kendine heba etmiş biri olarak ben de şükürler olsun ki doğurdum 🤣
Doktorumla tansiyonum yüksek seyrettigi icin en başından beri planlı sezaryen konuşmuştuk zaten 😇 38+1 de tarih vermisti 02.02 tarihini ben cok istemisim ona denk geldi sağolsun 🤣
İğneden deli gibi korkan biri olarak hastaneye gidip odaya yatışım yapıldığında damar yolu açmak icin gelen hemsireye biraz kendime kufur ettirmis olabilirim 🤦🏼♀️ tabi her saniye kusura bakma sorun sende değil bende diyerek helallik istedim merak etmeyin 🤣🤣 damar yolu açılırken ay bile demedim inan ki 😇 daha sonra kan aldilar tahlilleri yaptilar. Tahliller yapilirkem sabah 9 du. Doktorum oglen 12 den sonra alirim seni demisti ama erkenden gelip tahliller gayet normal seni bekletmeye gerek yok dedi ve ameliyathane ekibi beni almaya geldi 🤣 ben hazir değilim ki daha dedim onlar da bana hic bir zaman da olmayacaksin zaten merak etme dediler 🤣 cok harika enerjisi cok yuksek insanlardı hepsi 😇 ameliyathaneye girdik anestezi doktoru geldi iki kisi omzumdan bastirdi. En buyuk korkum igne sokulunca bir anda tepki veririm one egilmek yerine dikilirim sonra iğne bana zarar verir dusuncesiydi 🤦🏼♀️ ama merak etmeyin o kadar kolay ve acitmiyor ki hareket etmenize gerek bile kalmiyor 😇 igne yapildiktan sonra ayaginiza bir karincalanma geliyor sonra masaya yatiriyorlar. Kollarimi bağlayıp sondayi taktilar sondanin takildigini hissetmedim bile 😇 sonra doktorum gelip simdi dokunmalari hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin merak etme dedi. Aynen de dedigi gibi oldu cekistirmeler dokunmalar hepsini hissettim ama sifir aci. Zaten 5-6 dakika gecti oğlumu çıkarttılar aglamaktan ameliyathaneyi inletti 🤣🤦🏼♀️ bana gosterdiler meleğimi bakinca resmennn eridiimm eridiimm 😍😍😍❤❤ sonra yanimdan goturduler benim biraz tansiyonum düştü 🤷♀️ bayginlik hissi gelince basimda bekleyen cocuk hemen bana “ Biraz tansiyonun düştü ama hemen ilac verdim simdi kendine geleceksin hic merak etme ☺” Dedi sağolsun her telaslandigimda o yardimci oldu. Mide bulantim oldu bir kac kez kafamı cevirip öğürdükten sonra o da gecti cok şükür sonra 20 dakika icinde dikislerimi bitirdiler beni kendi sedyeme aldilar. Beninsedyeye taşıyanlar dönüp " Ne kadar çok sevenin varmış aşağıda herkes ağlaya ağlaya seni bekliyor dediler 😭😭 cok duygulandim aşağı indim esimin gozleri kipkirmizi olmuş bebeği gorunce ağlamış ❤ ailem sevdiklerim herkes kapida beni bekliyordu 😍. Sonra bebeğini getirdiler emzirdim. En buyuk korkum sezaryen oldugum için sütüm olmayacak korkusuydu ama bebegim gelir gelmez emdi sutum de hemen geldi zaten bebeginizi gordugunuz anda bir annelik duygusu patlasi yasadiginiz icin sutunuzun gelmesinde o bile etkili oluyor hic korkmayın dua edin 😍 bacaklarım 5 saate yakın uyuşuk kaldı ama iyi oldu karnima kum torbasi falan koymuslardi muayene ettiler hic birini hissetmedim 🥰 ameliyattan 8 saat sonra beni ayaga kaldirdilar hic korkmayın oyle anlatıldığı gibi öldüm bittim birsey değil 🥰 tabi bunyeden bunyeye fark eder ama benim de canım tatlıdır yani 🤷♀️🤷♀️🤣 beni zorlayan ilk gun değil ikinci gün oldu çünkü 2. Gun gaz sancim oldu 🤦🏼♀️ gazi zor cikarttim ama sonunda taburcu olduk evdeyiz 🥰 oğluşumda gaz sorunu var anası gibi o yuzden uykular haram oldu 🤣 ama olsun hepsine değer. 🥰 Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin ❤ bebeklerine kavusmayi bekleyen anneler icin de dua ediyorum insallah tez zamanda kucaginiza alın ❤❤❤❤🥰😍😘