yenibirannis canım benim sen niye alttan muayeneye bu kadar kafayı taktın 🙂 hiç bir zararı yok. Karından ultrason neyse vajinal ultrasonda o. Döl yoluna giriyor ultrason rahmine değil. Kadın biyolojisini üreme organlarının şeklini yerini biliyorsan eğer gözünde canlanır ultrasonun nereye kadar uzandığı 🙂 senin dediğin gibi olsa cinsel ilişkide yasak olur gebelik boyunca. Hem cimsel ilişki daha çok zarar verirdi öyle olsaydı. Ultrason aleti çok ince. Asla canını acıtacak bişey değil. En ufak bir tehlikesi dahi yok. Bazı kişiler alttan baktırdım düşük yaptım felan der inanma onlara. Zaten düşecektir o bebek ultrasonla alakası yok. Bu arada ben de 5+0 da vajinal ile gördüm keseyi. Direk alttan baktı. Karından da görünürdü belki. 6+2 de kalp atışını gördük. Önce karından baktı görünüyordu ama zor görünüyordu. Alttan daha net görürüz dedi. Gene vajinal baktı çok net gördük kalp atışını ❤️ darısı size olsun inşallah 🥰 ama korkmana hiç gerek yok. Vajinal tehlikeli olsaydı eğer asla uygulanmazdı. Ben kızıma hamileykende hep vsjinal bakardı doktorum. Lekelenmem dahi olmadı. Rahat ol balım ❤️🌸