yenibirannis Günaydın kizlar ,4+3 olduk susam tanemle haftaya cuma 5 haftalık olucz gel keseyi görelim dedi Dr sizler kacinci haftada kese gördünüz 🥰
yenibirannis Benas alttan baktrma taraftarı değilim ins gerek kalmaz öyle biseyde 1 hafta dha beklerim 🤗
hzl040823 yenibirannis 7. Haftada git canım en garantisi kalpde duyulur kesede görülür ben 6. Haftada gittim geç döllenme olmuş 2 hafta sonra gitmiştim
Benas yenibirannis aynen ama genelde görünüyor umarım sizinki de görünür zaman çabuk geçecek emin olun ben dün öğrenmiş gibiyim ☺️
twinsmom_ yenibirannis inşallah bakalım umudum o yönde ama belli de olmaz şimdi bir sıkıntı varsa falan rabbim inşallah sağlıkla ilermesini nasip eder 😇
yenibirannis hzl040823 bana cuma gel dedi gene bı giderim eğer üstten goremezse zaten 2 hafta sonra giderim 🤗 blki şansıma keseyi görürüz üstten 🥲
Hilalebrar yenibirannis bhcg değeri 1000 üzerinde ulturasonla kese görünür demişti doktor ben yinede değer 3bin olunca gittim şimdi görmez bişey olur aklım takilir kalir diye canım. İnşallah sende gidince görürsün bebeğinin kesesini
yenibirannis Hilalebrar ins teşekkür ederim cnm 🙏😊 Dr progesteron hormonum 25 çıktığı için bna kan takibine gerek yok saglkli iç gebelik zaten dedi cuma gel keseye bakalm dedi direk o yüzden betami bilmiyorum🤭
angela4 yenibirannis Ben doğurdum çok şükür 3 ay 24 günlük oldu happymom da yüklü happy kids de buradan kopamadım inşallah darısı başınıza 🥰🥰
hzl040823 yenibirannis bana vajinal ultrasondan bakmıştı erken gidince ondan dolayı bekle dedim canım 😊