miray1995 Merhabalar ☺️ Philips Avent dışında kullanıp da tavsiye edebileceğiniz biberon markaları varsa yardımcı olur musunuz? ☺️🌺
Elifmstf miray1995 chicco kesinlikle tavsiye ederim. oglumda tavsiye uzeri almistim simdi kizima kullaniyorum. akis yavas bogulma yapmadi hic kime dediysem hepsi de memnun kaldi
miray1995 symabskrt ilk çocuğumda avent kullandım ama çok sarardı ve koku yaptı mamalardan kaynaklı. Şuan indirimdeyken belki alınabilir ama pek iyi deneyim olmadı benim için avent 😒
2022bebeki miray1995 Meme reddi yapmio ama onu biliyorum.☺️ bebeğime kuvezde mamajo vermişler mesela o da bizde yapmadi
miray1995 2022bebeki en önemli şey aslında meme reddi yapmaması onu da denemeden bilemeyiz her bebekte değiştiği için 🥴 araştıracağım bu markaları çok teşekkür ederim ♥️
Eceecim Elifmstf ben de chicco aldım. Henüz deneyimleyemedim ama ☺️ Memnun olmanıza sevindim inş biz de memnun kalırız 👼🏻
miray1995 arirangg sütüm yetersiz gelmişti ilk bebeğimde bu yüzden biberonla mama takviyesi yapmıştık. İnşallah ikinci bebeğimde sorun yaşamam kullanmaya gerek kalmaz ama her ihtimale karşı biberon da almayı düşünüyorum ☺️
Anneoluyorummm1 Erbe lansinoh biberon plastik mi cam mı kullanıyorsunuz ben de almak istiyorum karar veremedim