Pinkgold umutkaplidunyam başka sefere inş randevulerimiz aynı olur öğleden sonra alıyorum 3:30 gibi pazarteside istedim ki sosyete pazarına gidiyim bi kaç bişey bakıyım diye 🙈😇
umutkaplidunyam Pinkgold sen uzaktan geliyosun ama o yüzden normaldirrr☺️ ben hep 12 de alıyorum sosyetede bebek ürünleri uygunda bizim için çok pahalı ya mağazayla yarışıyolar 😯
Pinkgold umutkaplidunyam bebişe bakıyorum çoğu kıyafetini falan aldık bitti aslında küçük şeyleri kaldı bi kaç zıpın falan alırım 😇
umutkaplidunyam Pinkgold dolap uygulamasından toplu kıyafetlere bakmanı tavsiye ederim:) hem acayip uygun hemde tertemiz şeyler var
umutkaplidunyam Pinkgold evet geçen gün gittim ama bursadaki outlet mağazasında çok daha güzel şeyler var ve fiyatlar daha uygun
Pinkgold umutkaplidunyam outlete gittim girmeyi unuttum orayı önünden kaç defa geçtim hatta 😂 neyse bidahaki sefere artık
umutkaplidunyam Pinkgold 😁😁 zaten hep öyle oluyo bi yer için başka yerleri alt üst edip eve dönüyoruz
Pinkgold umutkaplidunyam valla hep öyle oluyor ya 1 güne herşeyi sıkıştırmaya çalışıyoruz kendime mi alsam bebeğe mi diye 😂 ordan bide Ikeada yapsam diye zamanı bide oraya ayırsam diyorum en son kendimi ıkeada buluyorum 🙈😬
umutkaplidunyam Pinkgold ikeaya girince zaten çıkana kadar gün bitiyo çok seviyorum ya😁 bende yalovaya gelin geldim bursada oturuyodum
Pinkgold umutkaplidunyam oo Ikeaya sabahtan gitçen akşama kadar anca gezersin alışveriş yaparsın 😂 daha keşfedemediğim yerleri var 😂