Carpedym herkese günaydın kızlar üşenmedim sabah Bi test daha yaptın en üstteki bu sabah yaptığım test galiba bebeğim benimle ne dersiniz 🥺
Tugce1506 Carpedym günaydınnn evet hamilesin üç testte bariz ortadaaa galibası yok benceee git kan ver 🥰🥰
Ela344 Carpedym hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Carpedym Allah razı olsun hepinizden kızlar inşallah bebeğim benimle dir pazartesiye kadar yine gün gün test yapmaya devam edicem dahada koyulaşır inşallah
hsns Carpedym ayyyy ben dedim sana ama var diyeee gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim 🥰
tostperisi Merhabalar hayırlısı olsun inşallah :) ben bulunduğum ilçe acilinde kan vermiştim 1 saate çıkmıştı hatta daha sonra 2 günde bir de düzenli yükseliyor mu diye takip edip öyle gitmiştim dr muayenesine içiniz daha rahat olur tavsiye ederim:)
[silindi] Carpedym Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaahhh 😍 Rabbim bana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah 💕