Merhaba arkadaşlar, 01.02.2023 tarihinde 39+1’de spinal sezaryen ile kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür 🙏🏻🤲🏼 Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına öncelikle 🤲🏼 Hiç stres olmadan, korkmadan, araştırıp bir sürü video izleyip kendimi korkutmadan sabah 9 buçuk gibi girdim ameliyata, eşim de yanımdaydı elimi tuttu o heyecanı beraber yaşadık. En çok bele vurulan iğneden korkuyordum ama hiç te birşey yokmuş sivrisinek ısırığı gibi birşey, zaten soğuk bir sıvı sürüyorlar ve bir sürü kişi sizi tutup destek oluyor, bileğimin yan tarafından açtıkları damar yolu bile daha çok acıdı öyle söyliyim 😅 sezaryen sonrası dk başı gelip ağrı kesici iğne, antibiyotik, serum bacaktan koldan bilekten heryerden…. Biraz kevgire döndüm ama ağrılarımı hafifletti. Spinal iğnenin tan etkisi baş ve ense kökü zonklamasını da iki gündür ara ara yaşıyorum, sezaryenin tek olumsuz yönleri diyebilirim, bebeğimi doğar doğmaz yanağıma koymaları çok özeldi 🥰 bebeğim memeyi hemen tuttu, sütüm de az az olsa da gelmeye başladı çok şükür, tabi mamayla da destekliyoruz şimdilik. Kapkara saçlı bir kuzum oldu, çok değişikmiş, birşey olursa diye aklım çıkıyor gözüme uyku girmiyor 😢 Allah kimseyi evladıyla sınamasın, herkesin evladına yavrusuna sağlık hoşluk versin inşallah 🤲🏼🧿🧿🧿