Yarennasal Kıslarrr selam , 1 hafta önce reglim bitti dünden beri ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve ayaklarımda yanma sizce test yapmalımıyım ? Diğer ay 3 gün geciktim cok sevinmiştim ama olmadı :(
Hallerimvarbenim Yarennasal Reglin bir hafta önce bittiyse hali hazırda olgunlaşmış yumurtan yoktur diye düşünüyorum döllenmek için canım ama kaç gün sürdü belki de regli değildir yerleşme kanamasıdır kuzenimin öyle oldu regli oldu sandık 3-4 gün sürdü hamileymiş meğer yerleşme kanaması olmuş
momyy__ Yarennasal test yap en azından beklentin olmaz canım hakkında hayırlısı olsun 🤲 şu mübarek günlerde herkese nasip etsin Rabbim.
Momsy410 Yarennasal ben anlamadim 1 hafta once regliniz bittiyse ne ara yumurtaniz olustu, dollendi de test pozitif ciksin. 14 gunde mi adetiniz dongunuz tamamlaniyor?
Yarennasal Hallerimvarbenim 3-4 gün sürdü benimde normalde de okadar sürüyordu zaten ve kahverengide değil her zaman nasıl oluyorsam okadar oldum hatta bir tık fazla bile diyebilirim ama hiç ağrım olmadı normalde karnım ağrır ara sıra bu sefer hic olmadı
Minikmucizelere Hallerimvarbenim rengi adet gibi kırmızımiymis bilginiz var mi benimde adetim az surdu gibi oldu ve üç gün önce oldu da
Sahnedekimadam Testte negatif olduğunu görmenle , regli olduğunu görmen arasında hiç fark yok canım ikisi de hayal kırıklığı , yap gitsin🧡
Yarennasal Sahnedekimadam yani doğru söylüyorsun aslında 1.5 aydır deniyorum 4 kere test yaptım kimiside düşünmediğinde oluyor diyor
Sahnedekimadam Yarennasal Yani ilişki esnasında zaten düşünmüyorsundur da .. mümkün değil ki ya yumurtlama dönemini değerlendirip hiç düşünmemek :) ne zamandır evlisin canım?
Yarennasal Sahnedekimadam 10 aralıkta düğünüm oldu ama ben hemen olsun istiyorum beklemek istemiyorum, şimdiden beşik bakıyorum düşün :)
Sahnedekimadam Yarennasal Canım bende Eylülde evlendim 17 haftalığız şuan ilk denemede oldu :) sana ayaklarını havaya dik falan diyen olmuştur onlar hikaye de ekstra ben bişey söylim yine kesin olmayarak .. 1.bittikten sonra 2.devam edin hiç beklemeden .. şuan inş bebiş vardır ama yoksa bunu dene derim alakasızdır belki ama ne bilim belki vardır bi bağlantı:)
Hallerimvarbenim Yarennasal Canım ilişkiden önce ve sonra duş alma vajinal yıkama yapma kuruluk yapar sperm ilerlemesini zorlaştırır. İki günde bir yapın min ki spermler tekrar kaliteli hale gelsin nadasa bırakmak gibi düşün. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkma belinin altına bir yastık koy eğim sağla 15-20 dk uzan kalkmadan. Bunlar ihtimali arttıcı doktor önerileri aklında bulunsun hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ☺️
Ozge56 Yarennasal çok kasma kendini daha taze evlisin az evliliğin tadını çıkar çocukta olur hem o arada niye bunları düşünüyorsun simdikten kendine eziyet etme sal gitsin olursa olur zaten. Tavsiyem adetten 11 günden itibaren gün aşırı ilişki olsun 1 hafta olur bebiş. Yumurta takibi yap duş alma altına yastık koy yarım saat kalkma hayırlısı olsun
sacmalamakizim Yarennasal Bende son adetim 15 Kasım’da 22 Kasım’da evlendim ilk geceden hamile kaldım ama sizin kadar kasmadim çok düşünmedim olursa olur olmazsa olmaz dedik ama hiç korunmadik 1 aylık evliyken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Ama beşik bakacak kadar kafaya takmayın akışına bırakın.
Yarennasal Sahnedekimadam reglim bittikten bir sonra ki gün dediğin şekilde oldu 2 kere üst üste yani 6 gün önce insallah tutar , çok sevindim senin adınada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağ salim huzurlu mutlu sevgiyle kucağına al bebişini ❤️
Hallerimvarbenim Minikmucizelere Yani bilemiyorum canım ama rüyamda gördüm onun hamile olduğunu aradım söyledim test yapsana bi dedim regli oldum dedi normal regli gibi olmuş sonra kısa sürünce test yaptı hamile çıktı
Nazlican46 Minikmucizelere bende de yerleşme kanaması oldu regl sanmıştım 2-3 gün sürdü normal adetimden az geliyordu bide rengi açık kırmızıydı yanında akıntı falanda gelmişti sonradan
Yarennasal Hallerimvarbenim amin çok teşekkür ederim bi 5 dk kalkmıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum , duş alma vs yanlış biliyormuşum mutlaka uygulayacağım dediklerinizi ❤️❤️❤️
Minikmucizelere Nazlican46 benim altı gun suruyodu normalde bu sefer üç gun surdu belirtilerimde vardı iki gun önce kanama bitince test yaptim cikmadi olsa çıkardı heralde gerçi 😓
Nazlican46 Minikmucizelere bende test yapmıştım o sıra çıkmamıştı üç gün sonra bidaha yaptım öyle çıkmıştı bence üç gün sonra sizde benim gibi bidaha deneyeyin