Fatos_A Var mı benim gibi cips tüketen tükettikten sonra vicdandan ölen😞😞 her zaman yemiyorum tabi 34. Haftamızdayız belki ayda bir yemişimdir ama şu an neden yedin diye kendimi dövüyorum yemeden de yapamadım canım çekti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ftm16 Fatos_A canım çok istediği zaman bende yiyorum nefis bu istiyor yapıcak bişey yok üzülmeyin hiç
Betulyyy Fatos_A Canım istedikçe tadımlık yedim 🤷♀️Eşim çok sever o yerken üstünden 3 5 tane ben de aldım koca paketi yemedim ama aklım da kalmamış oldu :)
Nilsss1907 Fatos_A Hamilelik başlarında resmen ruffles aşeriyordum🙈 Ama uzun aradan sonra geçen yedim azıcık☺️
Betulyyy Betulyyy belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama fazla takıntılı olup her şeyi stres haline getirmeye gerek yok bence. Biraz akışına bırakmak olabildiğince sakin ve doğal geçirmek gerek bu süreci. Bizler anne karnında avakadolarla kajularla beslenmedik :)
Betulaa Ayda bir yenilen cipsten ne zarar gelecek en fazla yarın sabah ödeminiz olur, bende sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama arada insan canı birşey istiyorsa yiyebilir ne var bunda kendinizi bu kadar baskılayıp üzmek daha zararlı 😊
Tbayram Fatos_A Ben hiç yapmıyorum açıkcası yiyorum kendimi mutlu ediyorum benim düşünceme göre bu daha iyi. Ayrıca yediğimiz en basitinden sebze meyve bile kendiniz yetiştirmiyorsanız ne kadar doğal şüpheli. Sizde vicdn yapıp huzursuz etmeyin kendinizi tadını çıkartın zaten az yiyormuşsunuz
Yagmurrr98 Fatos_A Ben haberlerde cipsin çıra gibi yandığını gördüğümden beri yemiyorum ondan önce yiyordum ama🤣🤣
Muzlupuding Fatos_A valla ben herşeyi doyasıya yedim evet zararlı ama yedim alkol ve sigara hariç herşeyden yiyip içtim ya napiyim
mommiracle Fatos_A suan 33 e girdim 30. Hafta itibariyle artik yani bezdim saglikli yemekten saldim cidden bende yiyorum napiyim canim cekiyor 😁 insajiznsonucta
yanlisanlamaama Fatos_A arada yiyorum bende bir paketi 1 hafta falan yiyorum sürekli yemezseniz sorun olmaz bence tuz oranı çok yüksek oluyor çünkü ödem yapabilir
dilinkopsunemi-bisus Fatos_A aşko bi saal hamilesin lütfen ya aşırıya kaçmadan ölçülü yiyebilirsin canının istediğini vicdan meselesi yapma