Ygtzynp Kızlar isimlerin genel bir karakteri olduğunu düşünüyorum oglu kutay olan var mı veya cok yakınları nasıl yapıları bebeklikleri
dilinkopsunemi-bisus Ygtzynp ismin verdiği hissiyat baskın karakter doğru düşünen bir birey çevresi tarafından önem verilen biri ve napması gerektiğini bilen kendinden emin biri gibi canlanıyor gözümde konulabilir bence hoş ✨✨
Dark Ygtzynp hiç yok ama çok karizmatik bir isim, Türkçe kökenli ayrı bir artı benim için, anlamida gayet güzel Son zamanlarda olmayan bir isim çok beğendim
Mavi25 Ygtzynp tanıdığım birinin oğlunun ismi şuan 4 yaşlarında falan ama akıllı sanki algıları açık bi çocuk ama tabi yetiştirme tarzı ile ilgili diye düşünüyorum isim güzel bence
uzaydanbirisi Aşırı aşırı zeki bir çocuk tanıdığım kutay , aşırı konuşkan, bebekken pek uyumayan bir bebekti diye hatırlıyorum 🙃
Mavi25 Sibel_72 ben seni döver miyim anlamı mınte ben seni demek kutay diye bi kelime bilmiyorum Kürtçede kutan var oda dövmek
s100516 Sibel_72 sizin orası neresi bilmiyorum ama Kutay burada bir isim ve oğlum olsaydı düşündüğüm bir isimdi
Ygtzynp Sibel_72 kürt kökenli değiliz canım,bizim açımızdan kürtçe veya başka dilde manası önemsiz.bilakis Türk kökenli isimlere yönelme sebebim kendi dilimde isim arayışı.Bir kelime kendi dilinde çok başka anlamlar olabiliyorken bazen iyi bazen kötü.Önemli olan kendi dilimdeki anlamı diye düşünüyorum.
Sibel_72 s100516 Batmanlıyım o yüzden bilmem var o yüzden söyledim zevkler renkler tartışılmaz Gecen biri diyordu sergün koyacam oğlumun ismini mesela bizim burda sergün =tezek anlamına geliyor o yönden her halde bizde var bilmiyorum
as_af Ygtzynp bebeklik bilmiyorumda 20li yaşlarındayken tanıdığım vardı çok itici, ağır, sakin, havalı biriydi. Bu 4 özellik nasıl tek kişide toplandı şaşkınım😅
Ayse1608 Ygtzynp Yeğenimin adı Kutay sakin bir çocuk damarına basıldığında bir inadı tutar sadece,sessiz tek başına oynamayı seviyor çok güzel isim ☺️