Erbe Busekaradayi oğlum baya gür saçlı doğdu ki düşünün 9 aylık yedikere tras oldu oladar çok saçı ve çabuk üzüyor ama gram mide yanma olmamıştı ins şimdi kızımda saçlı dogar suandada yanma falan yok ve oğlum esmer cnku bende esmerim ins kızımda esmer olur çok dua ettim ikisindede
Rapunzelinanasi Busekaradayi 4 aylık çenesine kadar saçı olan bir bebeğin var (abartmıyorum fotoğrafını gören bilir @Mavidunyamm şahidim var 😂) kızım kumral ama saçları siyah. Yanma da olmamıştı ama ultrasonda son kontrolde kafasının üstü düz değil daha farklı duruyordu. Biz eşimle saç mı? Dedik kendi aramızda ama sonra saçmalamayalım dedik 😂 o kadar saçma olduğuna inandık ki doktora da sormadık 😂 çok şaçlıysa o saç kafasına yapıştığı için alnı falan düz değil de daha farklı görünüyor. Bizim öyleydi yani 😂
Busekaradayi dilinkopsunemi-bisus oy maşallah 🧿 valla bende öyle olacağını düşünüyorum sonuçta bebişler çok çabuk değişiyor
dilinkopsunemi-bisus Busekaradayi doğunca çok vakit geçirin hemencik serpiliyorlar çabuk büyüdü diye ağlıcam o durumdayım haksızlık gibi hissediyorum bu kadar çabuk büyümemeliydiii 🥴🥴😄😄
Gizem_0693 Dilkup bende dün gittim ultrasona. Doktor bak saçlarına dedi. Suyun içinde uçuş uçuş görünüyordu ensesindeki saçları
Rsln Busekaradayi ben aşırı siyah ve çok saçlı doğmuşum ama tenim bembeyaz. Halen öyleyim. Aşırı saçlı ve beyaz. Fondöten bulmakta zorlanıyorum 🤣🤣🤣 annemde hamileliğini çok rahat geçirmiş doğurduğunu bile anlamamış. Karnı ağırdığını düşünmüş.jfjfj asıl ıstırap ben doğduktan sonra başlamış 🤣🤣🤣 1 sene hiç uyumadan ve susmadan geçmiş. Zavallı annem bana 12 kilo almış doğumdan sonra 20 kilo olarak geri vermiş. İnşallah benim bebeğimde benim gibi huysuz olmaz🤣🤣🤣
Elvancn Busekaradayi abim kızı saçlı doğdu Bebekem esmer ikinci kızı saçları seyrek beyaz tenli 🥰sağlıklı olsunlar da benim de kızım olacak ihsallah saçları ultrason da mı gördü doktorunuz şuan 29, haftaligim
Oezlem23 Benim Doktorumda ilk kizimda kizin baya sacli dedi ve dogru cikti siyah uzun sacli dogdu suan acik kahveye döndü.. ikinci kizima gebeyim suan bunda daha az ilkine göre dedi bakalim 😂suan 36+5 olduk merak icerisindeyiz 😄
momyy__ Busekaradayi niye sarışınlarınlarin saçı yok mu🤣🤣 şaka bir yana evet benimde aşırı mide yanmam vardı oğlum maşallah simsiyah saçlarla doğdu ama sonra onlar hep döküldü ve yerine tekrar çıktı
Gamzebaby Busekaradayi kız kardeşim yeni doğum yaptı bebişi çok saçlı hiçte esmer değil bembeyaz pamuk gibi benim bebeğimde saçliymis bakalım nasıl olucak 😃
Avukathanimm Busekaradayi alakası yok ya ben de çok saçlı doğmuşum beyaz tenliyim. Görümcem de çok saçlı doğmuş elim anlatıyor gözüne düşüyordu saçı resmen diye o daha da beyaz tenli.
Minik_annee dilinkopsunemi-bisus yaa sanki benimkinin renkli ulutrason da da başı böyle gibiydi gostersem saç olup olmadığını anlar misiniz🙏🤭
dilinkopsunemi-bisus Minik_annee biraz biraz saçları çıkmış annesi doğuma kadar biraz daha çıkar ✨✨😄💖🥰