Nazendehanim Be-ren 1 Ocak itibariyle fiyatlar güncellendi.Normal doğum 9500 sezeryan 14.500 du sanırım ben 29 Aralık’ta doğum yaptım o hastanede . Aldığınız fiyat doktorla bağlantılıdır ben kendi doktorum için 6500 fiyat aldığımda bazindoktorlarin fiyatı 5500 du.evet ekstra ücret almıyorlar ama ücret bilgisi alırken hangi doktor olduğunu soruyorlar ona göre fiyat veriyorlar Benim doktorum Derya Kanzaguldu .Mesai saatleri içinde doğum yaptım ancak doktorum mesai dışında da olsa doğum için geldiğim durumda hastanenin doktoru aradığı bilgisini verdi.
Be-ren Nazendehanim Bilgi için çok teşekkür ederim,önümüzde ki haftaya buradan randevu almayı düşünüyorum doktorunuzdan memnun kaldınız mı ?
Nazendehanim Be-ren Ben 2 düşük sonrası sağlıklı gebelik geçirdim iyi ki Derya Hocayla karşılaşmışım,gebelik takibi süresince manevi destegini hiç eksik etmedi.Cok memnunum ❤️
Be-ren Nazendehanim Bende bir düşük bir kimyasal gebelik sonrası sağlıklı bir gebelik geçiriyorum 27. Haftamdayım hamdolsun.. insan çok tedirgin oluyor doktor bu durumda çok çok önemli. Sizin adınıza çok mutlu oldum Rabbim evladınızı size bağışlasın 🙏
Nazendehanim Be-ren Sizi çok iyi anlıyorum ,şimdi gebelik sürecimi hatırladım 30 lu haftalari görebilir miyim acaba diyordum. Çok şükür ❤️ teşekkür ederim ,Rabbim size de sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin ❤️
Beyzacan Be-ren ben daha bu sabah bagcılar medipol megaya gittim. 10500 epidural fiyatı dahil normal doğum 14 binde spinal dahil sezeryan dediler. Doktorum op.dr. Hastaneye gelme ücretide 5500 tl dediler.
Be-ren Beyzacan Medipol megayı hamileliğimin ilk başında araştırmıştım fakat bayağı tuzlu gelmişti 😕 Bilgi için teşekkür ederim ☺️
Esrbenn Be-ren evet memnunum gebelik sürecimin sonlarındayım ve hala devam etmekteyim zorunlu sezeryan 12.000 istege baglıyı bilmiyorum dogumum henüz netleşmedigi için gam fiyat bilgisi almadım telefonda ögrendigim bu şekildeydi doçent doktorlar da muayene ücreti de dogum ücretide farklı sanırım
Bebiskosuu Esrbenn ya memnun musunuz ben de kendisine gidiyorum ama değiştirmek istiyorum canım balım diyo ama bilgi yok kontroller her hızıyla bebeği bi çekmiş görmeniz lazım kaymış bebek falan görünmüyor bi de kafa yapımız çok uymuyor Rami de nehir hanıma muayene oldum her şeyi tek tek anlattı sormadan boyu kilosu ilaçlar vs ama ücret çok pahalı daha şimdiden zamla bizi yoracağı için vazgeçme durumunda kaldık