Melissnil NevinM Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Doktorum Sezer Arda. Tek kelime ile mükemmel bi kadın Doğumcu 🤗
Senemg NevinM vatan hastanesi Çorlu Nilüfer hanıma gidiyordum sonra Tekirdağ merkez star medica özgür bey’e gitmeye başladım
NevinM Senemg istanbulluanne doğumu star medicada mi düşünüyorsunuz kızlar ? Muayene ücretleri nekder ve memnun musunuz?
Senemg NevinM Nilüfer hanım 90 tl ama eşim Astsubay olduğu için indirimi var 70 lira ödüyordun, star medica özgür bey 90 lira Prof. Olduğu için ben 15 tl ödüyorum annemden yararlanıyorum
istanbulluanne NevinM Evet orda yapacağım kismetse normal 2650 lira ama geceye denj gelirse 400 lira doktor parasi ve istiyorlar bide epidural istersen 250 de onun icin toplam 3300 falan , sezaryen de 2550 dedi. Hangisi olursa artik.
Susam1516 NevinM 170 tl ücret bende herkes çok memnun diye gittim ismini çok duydum ilk kez gittim geçen hafta çok ilgili bir doktor birde yaşam hastanesinde Esengül hanımı çok duymustum iyi diye 🤚
Birkedibirbebek Melissnil merhabaa ne kadar muayene ücreti ödüyorsun ve muayene içerikleri ne oluyorr ben de irmet düşünüyorum ☺️☺️
NevinM Evet Esengül hanımı da çok duydum bende ona gitmeyi dusunuyorum 😊 ücreti neler ödüyorsunuz Esengül hanım için