Clostiridium Kızlar önerileriniz neler? Uyku modunda hep. Hemşireler gelip gidiyor toktur diyip duruyolar. Bende emzireyim biraz diyorum. Memeyi ağzına aliyo,emmiyor
Betul124 Clostiridium Allah’ım analı babalı büyütsün inşallah 🥰 çenesini oynat memedeyken o zaman emer
minnakannesi08 Clostiridium topuk kısmını biraz cimcik at canım hastanede bebeğime öyle yapıyodu bebek hemşiresi uyanmıyorsa başka çare yok çenesiyle oyna topuk kısmını cimcikle ama küçük küçük ben bu şekilde uyandırıyordum
Nazendehanim Clostiridium biz baya hirpaladik çocuğu kedi tutar gibi tutup silkeledik ıslak mendille sildik sizin soylediklerinizin disinda.Bide bize sıcak tutmayın soyun dediler altını açınca biraz daha kolay oluyordu.bide şey yapın eldivenle önce parmağınızı ağzına sokun emmeye başlayınca göğsünüzü verin hemşireler bana öyle yapmıştı
SebnemRasit Clostiridium ayyy bilirim uyanmak bilmez ne çok yorar o uyandırmaya çalışmak. Biz en son ıslak mendille siliyorduk uyanıyodu
Likayolcusu Clostiridium valla ne kadar sağlıklı bilemycemama benim kayınvalidem uyanmak bilmeyen bebekelrin eline biraz buz tutuyordu hemen uyanıyorlar
Cubukmakarna Benim kizim uyanmiyordu odum patlamisti komsum gelip basparmagini sıkıca sıkmıştı öyle uyanıp ağladı rahatladık. Biz kıyamıyoruz ama yapmak lazım. Yoksa sarılık devam ediyor