Beyzafd aynen dediğin gibi oluyor canım hastaneden çoktım eve geldik inan kendime uzanacak yer bulamadım. Bir hafta kendi annem kaldı kadının nevri döndü evine zor kaçtı. Uyu uyu diyorlar uyumaya kalkıyorsun ne kapı duruyor ne bişey. Müdahale etmesem evi bok götürüyor anca çay sigara kahve bi de çocuğa iki pışpış. İnan bir saat yatmadım o dikişli halimle hastaneden gelenleri makinaya attım evi toparladım çocuğuma baktım mutfakta börek yediler. 40 gün lohusa yalnız bırakılmazmış tamam bırakma anladım da dinlenmeme müsade et hani ben bir gece kaldım hastanede diğer gün hemen taburcu ettiler etmez olaydılar ne kalkabildim ne yatabildim zaten gece uyuyamıyosun süt gelmedi bi yandan bebek aç herkes akıl veriyor. İlk gün komşum yemek getirdi diğer günler kalktım kendim yaptım. Amaan Allah görüyor yukarıda herşeyin bir vakti vardır görünüşte herkesle çok iyiyiz ama işime yaramayan insan da gelmesin eşim daha çok yardımcı oluyor diğerlerine göre oda neye uğradığını şaşırdı karı koca olduğumuzu unuttuk bebek bizim mi onu bilemedik o hengamede. İnsanlarda gram düşünce yok sen ne yaparsan yap bildiklerini okuyorlar o yüzden kendini strese sokmamaya çalış sakin kalmaya çalış çünkü senin istediğin hiçbir şey olmayacak kimse sana fikrini sormayacak yavaşça bu durumu kabullen 40 gün dişini sıkman gerekecek işin gerçeği bu şunu bunu yap de demeyeceğim sana sen söylesen de dinlemeyecekler zaten .