elifcerennn Kızlar iyi aksamlar öncelikle 5.5 haftalık gebeyim doktor ultrasonda rahmimim kanla dolu oldugunu ve kesenin tutunamayıp yüzdügünü söyledi başına gelen oldu mu ? Düsük mü oldu bilen yazabilir mi ?
annelinkoo elifcerennn yani öyle bişey değil de , kanama alanı kesenin üç katıydı düşer gözüyle bakıyodu doktor progestan kullandım bi süre sonra geçti ve ben üçüncü ay sonuna kadar kullandım progestanı. atlattık şükür 35 haftalık
annelinkoo elifcerennn valla Allahtan umut kesilmez canım doktorlar öyle bakıyo da progestan vermedi mi peki hiç öyle düşünme nasibi varsa zaten hiçbişey engel olamaz🙏🏻
annelinkoo elifcerennn nasıl vermez ya anlamadım başka bi doktora görün istersen ya da doktoruna sor neden vermemiş bi sebebi olmalı
Luba Bencede bi özel hastaneye falan gitti nerdeyse artık gebeliklerin çoğunda böyle oluyor progedtan fitil hap hatta iğne ne gerekliyse yaptır bence
Ysmnrn Senin bir kanaman yoksa buna bakıp düşer demesi çok erken bir yorum. Kanaması olana bile bu yorumu pek yapmıyorlar