Dilankml Hanımlar bez , ıslak mendil , pişik kremi , çamaşır deterjanı önerilerinizi alabilir miyim ? ☺️
Edafmo Dilankml pişik kremi sudocrem, şampuan losyon babyme organik serisi, deterjan babyme sıvı deterjan, bez de Molfix 🥰
Summerwine Dilankml bez ve ıslak mendil baby turco Deterjan baby me Pişik kremi ve yağı dermoskin baby care Şampuan ve duş jeli green’s baby Henüz deneyimlemedim tabi ☺️
Yesim52 Dilankml ıslak mendil sleppy bez baby me deterjan şampuan bebe yağı losyon baby me organik serisi pişik kremi sudocrem.
nnisanannesiii Islak mendil yenidoğan için unıbaby aldım ilerleyen zaman için purewibes ve baby turco aldım bezde tercihim molfix pişik kremi mustela aldım
Sevil25 Bez molfix İslak mendil üni baby, baby turco , sleepy Deterjanlar ise üni baby Pişik kremi sudocrem - Bepanthol
Edafmo Dilankml henğz lekeli kıyafetlerde denemedim ama bebek deterjanlarının genelinde çok iyi leke çıkardığını zannetmiyorum açıkçası
Svalpydn35 Dilankml bez Molfix,ıslak mendil sleppy ama kullanmaya başlamadım temizleme pamuğu kullanıyorum şimdilik baby ne,krem sudocrem ve Bepanthol,çamaşır deterjanı ise dalan roxy toz sabun…şampuan Sebamed,losyon hipp,👌👌👌
gkbyza Islak mendilde ve bezde sleepy tercih ettim ama bebeğim pişik olduğu için mendil yerine ıslak pamuk kullanıyorum. Mustela kullandım bi ara pişik kremi. Bepanthol kullandım. Şimdi desitin var elimde ama başka kremler kullanıyoruz pişik geçsin diye. Şampuanını bebe yağını da mustela aldım. Vücut losyonu baby me çok güzel kokuyor kendim de sürüyorum arada 🙃 deterjan baby me yine. Hafif kokusu var memnunum. Lekeleri çıkarmak için önce deterjan + soğuk su ile çitiliyorum ben
symabskrt Bez Molfix ıslak mendil sleppy pişik kremi mustela deterjan baby me lekeler için de elite çamaşır suyu tozu aldım
Sellmaseellma Dilankml bez ıslak mendil sleppy yenidoğan hassas pişik kremi şampuan ve bakım yağı sebamed yenidoğan deterjan da e bebekten fakir bitkisel yumuşatıcıda uni baby aldım o vardı başka yoktu 😂 ama beğenmedim ağır kokuyor
FatmaAselinAnnesi_60 Dilankml ıslak mendil sleepy yeni doğan bez önlem şampuan uni baby deterjan Dalan granül sabun pişik kremi sebamed yumuşatıcı uni baby