MaviDeranHazal Cansucansu123 denizin dibinde yaşayan balıklar yasak sadece hamsi sardalya istavrit ve sık olmamak şartıyla somon yiyebilirsin
Meryyil Semah ıhlamur ve kuşburnu haricin de tüm bitki çayları ,dondurulmuş gıdalar,paketli gıdalar,salam ,sucuk,sosis ,az pişmiş et ve yumurta ,maydonoz (özellikle çektirip suyunu içme demişti )
_tuuggcce_ Valla ben bitki çayı hiç içmiyorum. Salam, sucuk, sosis, sakatat, ciğer, çok yağlı gıdalar, hamur işi yenmemesi gerek
minikkus1 Hilal2 bi gece oturdum yarım kilo çiğ köfte yedim. canımın istediği her şeyi yedim. sürekli değil tabiiki. çok şükür bebişimde ve bende bi sorun yok. abartmadıkça canımın her istediğini yerim
Pnr_KMRC1 Hilal2 dün yedim özellik sordum ben çok sevmem ama eşim bayılır mutlaka haftada bir yer benimde canım çekti etsiz çiğköfte yiyebilirsin demisti bana doktor
defneveannesii_ Çiğköfte bildiğimiz bulgur,salça ve baharat karışımı etsiz olduğu sürece yenebiliyor,dozunu aşmamak şartıyla. Ben de sormuştum doktoruma canının çok istediği şeyleri nefisini kırmak için yiyebilirsin ama dozunu aşmadan ye dedi. Mesela sakatat türü komple yasak, bitki çayları da öyle.
Betulaa Yazılanlar haricinde yeşilliklerin temizliği aşırı önemli hamilelikte ben sirkeli su da beklememiş hiç bir salata yemiyorum enfeksiyon riski var
efemom_ Bana doktorum midye hariç her şeyi yiyebilirsin dedi sakarat vs evde yaprsan bir şey olmaz kasap sucuğu falanda yiyebilirsin kıyma sonuçta dedi market sucuk sosisi tehlikeliymis