Shura Kelebek0101 tamam adetinize 10 gun kala, adetinizden de 2 hafta sonra olmus oluyor zaten. Benim bilgim yanlis degil sizin hesabiniz yanlis. 1 hafta adet yasayan bir kadin 2 hafta sonra dollenme yasiyorsa adetinede otomatikman 10 gun kalmis oluyor. Biraz cocuga anlatir gibi anlattim ama aciklama yapmak acisindan boyle yazdim umarim aciklayici olmustur
Kelebek0101 Shura bence çocuğa anlatır gibi anlattınız bunu anca bir çocuk anlar çünkü bilgileriniz yanlış. Adet tarihim 12 ocak yumurtlama dönemim 24,25,26 ocak tarihleri ve şuan 10 gün geçti beraberliğimden yani bir kaç güne sonuç çıkabilir
Kelebek0101 Shura 2 hafta hiç bir kadın döllenme yaşamaz yaşayamaz 28 günde bir adet olan bir kadının döllenme dönemi 14ve16 günler arasıdır onun öncesinde yumurtlama dönemide 14ve16 kadar kesin sonuç vermeyebilir
Shura Kelebek0101 2 hafta dollenme yasanirmi yazmisim ben dahada aciklama yapamicam😁 dollenme gunu alti ustu 3 gundur onlardan ikisi yumurtlamadir hatta. Dollenme yumurtlama farkli olay ya hani neysem. Iyi aksamlar
Shura HOME adet tarihiniz olmus oluyor sanirim? Herkesin adet gorme gunu farklj oldugu icin. Ama zamaninda dollenme olduysa sayet kanda cikabilir.