Merhabalar herkes burada doğum hikayelerini paylaşırken ben de hep neler yazacağım acaba diye düşünürdüm🙂Vee o büyük gün geldi çattı ben de bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım şükürler olsun🙂Her şey yolunda giderken ve normal doğum beklerken, buna kendimi hazırlamışken 38. hafta kontrolünde doktorumuz bebeğimin karın çevresinin 35. haftadan geriden geldiğini yeteri kiloyu alamadığını ve içerde bi sıkıntının olabileceğini söyledi. Bir de gebelik şekerim vardı en fazla 39. haftaya kadar bekleme taraftarıyım dedi ama beklemesek daha iyi olacağını söyledi. Biz de tedirgin olduğumuz için 01.02.2023 tarihine sezeryan günü aldık🙂Kendimi normale hazırlarken bianda sezeryana hazırlamak baya stresli geçti çünkü başıma neler geleceğini bilmiyordum ameliyattan korkuyordum. Sabah ameliyata girdim spinal oldum doktor ve diğer hemşireler beni rahatlattı ve hep benle konuştular. Bu arada herkes belden yapılan iğneden çok korkuyorum yazıyordu ben hiç bir şey hissetmedim diyebilirim kan almakla aynı. Sonra bacaklarınızı hissetmiyorsunuz ve dakikalar içinde bebeğinizle göz göze geliyorsunuz🙂🙏🏻İşte o an mükemmel bi an🙏🏻 Acı hissetmiyorsunuz sadece size dokunup işlem yaptıklarını hissediyorsunuz. Bebeğinizi gördükten sonra zaten ona odaklanın yeter🙂 İlk gece biraz zorlanıyorsunuz kalkıp hareket etmekte ama bol bol yürüdükçe açılıyorsunuz. Bugün üçüncü günümüz evdeyiz daha iyiyim daha iyi olacağız inşallah herkese güzel sağlıklı doğumlar diliyorum🙂🙏🏻