suleeeeeeeee Kızlar cocuk odam koyu gri renk fon perdemizi degistiricem de sizce hangi renk fon gider hem kıza hem erkege uygun
suleeeeeeeee mylittlebabym aklımda acık gri ve acık vizon var birde su yesili gbi birsey karar veremiyorum
suleeeeeeeee Kalbiimde2can benimde aklımda var bu renk fakat odamızda hic ona uygun bir renk yok 🤦♀️
suleeeeeeeee Tam belli olmuyor ama renk baya koyu gri birde cocuk odasıda uzunlamasına bir oda daha karanlık duruyor suan ısıktan dolayı farklı cıkmıs olabilir
suleeeeeeeee Kalbiimde2can oglum oldugundan dolayı saks mavisi ve beyaz bir halı var fonu da saks mavisi yaptırmıstım aynı yine yatak örtüsü de o renklerde baya erkek odasıydı yani 😂 kızımız gelcek işler degişti dolap ve cekmecemiz beyaz
Kalbiimde2can suleeeeeeeee Valla arkadasimin duvarida böyle koyu gri o su yesili aldi perdesini kalinligina ve renk tonuda önemli tabi onunkisi cok hosuma gidiyor ondan direk su yesili dedim.. Ama simdi saks mavisi beyaz ve koyu gri var anladigim kadariyla ozaman tabiki olmaz 🤭
suleeeeeeeee Kalbiimde2can maviler gidicek onun için degisiklik yapıyorum zaten erkek cocuk icindi simdi ortak bir ton yapıcam