Cansr elvinimmm yaaa benim kizda kışın ortasında canım çok Erik istemişti bide turşu yerdim hep bulantım çok vardı
Cansr Semyyy bende kızıma hamileyken hep hep ekşi tuzlu yerdim tatlı görmeye tahammül edemezdim bulantım vardı şuan 9 haftalık hamileyim sıfır bulantı canım hep tatlı istiyor 🥰
Semyyy Cansr cok degisiyo ya belirtiler hic belli olmuyo 😂 arkadasimda hamile o hep eksi tuzlu yjyodu erkek dedi doktor benimde erkek sanmistim o yuzden hep ama kiz dedi %99 doktorum nasip artik😂 saglikla gelsinler de tek dilegimiz o 🥰🤲🧿
Hilal2 Oğlumda hiç bişey y aşamadım at gibiydim at koşar zıplardım ama bunda öldüm öldüm bulantı baş ağrısı kusma uyku ne ararsan kilolarca ayva yedim tek o midemi bastırdı 13 haftalıkta doktorum kıza benzio ama kesin değil dedi salı günü bakalım ne olacak
Cansr Hilal2 bende kızımda çok halsizdm sadece patates haşlayıp yerdim tuzli ekşi yerdim ama şuan çok şükür kusma bulantı sıfır canım tatlı istiyor
Erbe Happy_life oğlumda hiç hamile olduğumu bile bilmiyorum hep ekşi yedim turşu yedim tatlı yedim karışıktı yani mide bulantısı dahi çekmedim şimdi kıza hamileyim ekşi yiyince kusuyorum heryerim agrio kız okadar agirki kaldiramiom keşke oglumdaki gibi olsa her hamilelik bir değil herkesin mide bir değil canım yenen selere görevde cinsiyet belirlenmio şuan mesela ekşi yemem lazım deli gibi kız cnku ye eksiyi doğur Ayşe’yi derler ama yiyince kusuyorum
sburcu41 Benim kızım bütün tabuları yıktı😍 kız solda olur derler benim kızım hep sağda, eksi aserme olur derler ben daha çok tatlı istiyorum karnımı gören erkek zannediyor ama kız 🥰 şu an aklıma gelenler bunlar 😊