SudeNuurr Merhaba hamişlerr çocuğumuzun her anini önceden düşünüyoruz , buda düşünülmesi en önemli nokta imkanlar doğrultusunda tabi ki . Benim size sorum kordon kanı saklayan yada düşünen hamiş arkadaşlarım var mı fiyat bilgisi olan görüştüğü bir yer olan
civcivim0 SudeNuurr 1500-2000 dolar arası değişiyor diye duydum. Ben de çok istemiştim ama malesef bizi aşıyor bu fiyatlar..
gstetik SudeNuurr ben gorustum yaşam bankasiyla.ocak ayi icerisinde indirim vardi.subat itibariyle fiyatlarda guncelleme yapacaklardi ocak fiyati 7950 odedik biz 1yil saklama ucreti hediye ettiler.sonraki her yil odeme yapacagiz yıllık saklama ucreti(1750tl imiş normalde tufe oraninda zamlaniyormus her yıl).oyle devasa rakamlar degil ve kordon kani da dokusu da o kadar çok hastaligin tedavisinde kullaniliyormuş ki goruşunce ogrendik.hatta kordon kani aile bireylerinin tedavisinde bile kullanilabiliyormus
Eymenslm Aşırı pahalı keşke bazı şeyler bu kadar zor olmasa.. Allahım bütün evlatları korusun sağlıkla hayırla yaşasınlar ömür boyu ömürleri uzun bereketli olsun kolaylıkla büyüsünler hepside hep duamdır 🌸
SudeNuurr gstetik çok teşekkür ederim bende yarın doktorumun önerisi ile bir yerle görüşeceğim söylediğiniz tutar yıllıksa gayet uygun bir tutar teşekkür ederimm