Sevgii19 Merhabalar ikiz gebelik için detaylı ultrasonu yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız özel mi yoksa perinatolojiyi mi önerirsiniz ?
symabskrt Sevgii19 perinatoloji öneririm bende ikiz gebeyim 20 haftalık 22.haftam da detayliya giricem randevu aldım
Sevvl Sevgii19 özelde yaptırdım inanılmaz memnun kaldım yine olsa yine o doktora giderim perınatoloji uzmanı
symabskrt Sevgii19 Kadın doğum bölümü yönlendiriyor alan açıyor tekrar randevu alıp gidiyorsunuz benim ikiz gebelik ve tiroid sorunum çıktığı için 8.haftadan beri takipliyim perinatoloji de hemde ozele gidiyorum
Sevgii19 @symabskrt yeşil alanlıyım zaten normal sıra alıp gitmek yeterli oluyor mu detaylı için yoksa ayrı bi yerden mi veriyorlar sırayı ?
Driia Perinatoloji daha detaylı bakar biraz pahalı ama bence gerekli. Perinatoloji zaten çoğul gebelik ve riskli gebelik uzmanı o yüzden benim tavsiyem oraya gidin devlette varmı bilmiyorum
Selmanur10 Sevgii19 Hastaneyi arayıp perinatoloji bölümünden randevu almak istiyorum deyin öyle de alabiliyorsunuz benim kontrolüm vardı o gün gittim doktorum yönlendirdi gün içerisinde randevu varsa veriyorlar yoksa ordan da gün alabiliyorsun
Sevgii19 @Selmanur10 internet üzerinden alabiliyorum ama gidip aldığım sırayla bakmazlar diye korkuyorum çünkü 3 saat yol gidicem
Selmanur10 Sevgii19 O zaman kesin randevu alıp gidin sizi anlıyorum bende uzun yol gidiyorum sizin kadar olmasada
Aralik13 Sevgii19 merhaba imkanınız varsa özel bir perinatoloğa görünmemizi öneririm.Ekipmanlar da çok farkediyor çünkü.