selamlar hayırlı akşamlar sevgili anneler biz bugun 16 günlük olduk.sabırsızlıkla beklediğimiz o güne bende kavuştum şükürler olsun 🤲 18 Ocak günü 39.haftamda kontrolüm vardı çatı muayenesi yaptı doktorum ultrason ile baktı hamileliğimin başından beri tansiyon problemim olduğu için doktorum sıkıntı olabileceğini söyledi,ben aslında normal doğum düşünüyordum ama hem tansiyon problemi hem de bebeğimin pozisyonu değiştiği için sezeryana bugun alalımdedi doktorumuz ben kendimi o kadar hazırlamışım ki normal doğuma fakat doktorum risk olabileceğibni söylediğinden dolayı kendisine de güvendiğim için neyi uygun gördüyse kabullendim. Odadan çıktığım da yatış işlemlerini yaparken o kadar heyecanlı ve korkuyordum ki bol bol dua ettim eşime haber verdim dedim beni bugun doğuma alıyor doktor hastane çantamızı getir eşimin telefondaki o titrek sesi kulağımdan gitmiyor (kızımıza kavuşuyor muyuz ,bugun anne baba mı oluyoruz yani ) dedi hemen apar topar eşim geldi işlemler yapıldı bi yandan yanımda canım annem hem ağlıyor hem dua ediyor gözümün içine bakıyor sakinleştirmeye çalışıyor kardeşime haber vermiş Bursa dan hemen yola çıkıp geldiler doğuma girmeden çok görmek istedim yeğenimi ve kardeşimi neyseki yetiştiler onlar geldi hazırlıklar yapıldı ve beni doğumhameye götürdüler sezeryana alındım, anestezi doktorum Allah razı olsun o kadar ilgiliydi ki iğneyi yaparken hiç bişi hissetmedim belden aşağı 5 dk içinde uyuştu kendi doktorum geldi benim le muhabbete başladı bana şarkı açtı sakin olmam ve korkmamam gerektiğini söyledi kendisinin verdiği güven o kadar çoktu ki Allah bin kere razı olsun dr. Zeynep elmalı hocamdan🤲💕 operasyon başladıktan 5-10 dakika sonra bebeğimin sesini duydum, bebeğimi gösterdiler iyi olduğunu herşeyin çok güzel ilerlediğini söylediler ekip o kadar iyi di ki sohbet ederek müzik dinleyerek güle oynaya dikişlerim bitirildi, çocuk doktoru muayenesini tamamladı,hemen ardından çok beklemeden işlemim bitti, beni odaya götürdüler ardından bebeğimi yanıma getirdiler yanımda tüm sevdiklerim ve kolumda kavuştuğum minnacık güzel kokulu kızım aşırı duygusal bi o kadar da mutluydum,bebeğimi emzirmeye çalıştım tek sıkıntım göğüs ucum olmadığı için silikon uçla ilk emzirirken epey zorlandım, daha sonrasında alıştım çok şükür bebeğim emiyor göğüs ucum içine çökük hiç yoktu sağdıkça makineyle çıktı,baş ağrım olmadı 6 saat sonra sıvı tüketimine başladım hemşireler yürütmeye geldiler odanın için de yürüdükçe açıldım şükürler olsun çok rahat geçirdim herkese de çok kolay doğumlar diliyorum sağlıkla miş kokulu kuzularınıza kavuşun inşallah , 😍🌺🙏🏻❤️