Minigim38 Kızlar zeytinyağı sürüp 15 dakika bekletip konak tarağı ile tarayıp sonra banyo yaptırıyorum. Aradan 1 hafta 10 gün geçiyor yine çıkıyor ne yapmam lazım🤷♀️sizce neden böyle sürekli tekrarlıyor olabilir
Bskaymazz Minigim38 Ben mustelanın konak olan için şampuanını kullanmıştım ekstra zeytinyağı sürüp tarıyordum geçti :)
momyy__ Minigim38 canım tam emin olmamakla birlikte söylüyorum bir doktor çok banyo yaptırınca da tekrarlıyor diyordu benim oğlumda çok fenaydı iki günde bir banyo yaptiriyodum malum havalar soğudu her gün siliyorum üzerini değiştiriyorum ama on günde bir banyo yaptırıyorum bitti bizde kalmadı konak fln
Kelebekk-0307 Minigim38 bilgim yok benim kızımda hic öyle konak olmadi ama doktora götürmediniz mi? Belki başka bir sorun vardır birçok şeyden kaynaklı olabiliyor
Kelebekk-0307 Minigim38 evet normal zaten sürekli tekrarlamasindan kaynaklı belki farklı bir durum vardır diye dedim konak için şampuanlar var onlardan kullanabilirsiniz
Minigim38 Bskaymazz 3 4 günde bazen 1 haftayı buluyor evim biraz soğuk oluyor hastalanirsa diye korkuyorum 😕
Minigim38 Kelebekk-0307 yarın alayım inşallah bi sorun yoktur kafama takıldı taradikca saçları dökülüyor
Bskaymazz Minigim38 Anladım dediğim gibi bize Mustelanın konak şampuanı çok iyi geldi zeytinyağıyla da desteklerseniz bence geçer :)
Kelebekk-0307 Minigim38 sac dökülmesi normal kızımın saçları da çok dokuluyordu daha yeni yeni uzamaya başladı
Mrvedmrhan Bebe yaginiz varsa pamukla surun tarayin oyle kalsin daha sonra yikarsiniz . Bende bebe yagindan bulmustum sifami 💐 sifa olsun insallah
Skpln4660b 3 aylık bebeğim hala konak geçmedi maalesef zeytinyağı sürdüm üstelik bir gün durup diğer gün banyi yaptırdık hala geçmedi