Simayla Kızlar ben ne zaman duşa girsem az da olsa kanama geliyor zaten lekelenme var ama progestan kullanıyorum 2 gündür yoktu ama duşa girdim mi geliyor neden aceba yaşayan varmı🥺☹️
Aybarsmom_ Simayla duşta fazla durmamaya çalış ve düşük riski olunca ayakta duş almak öneriliyor ılık suyla.
Narinsuu Simayla sıcak iyi değil ki size. Ben de sıcak su torbası koymuştum belime doktor yapma beline karnıma sıcak uygulama damarlar genişler kanaman artar dedi. ılık usutmeyecek su ile duş al dedi siz de duş sikliginizı azaltıp çok ılık su kullanin
Simayla Aybarsmom_ ayakta mı yapmak gerekiyormuş ben ayakta yaptım ben fazla durmamamya çalışıyorum ama anlamadım ki neden oluyor 🥺🥺
Simayla Narinsuu ılıktı aslında bugün yaptığım su çokta ılık oldu mu çok üşüyorum bu aralar zaten titriyorum valla duş alana kadar
Narinsuu Simayla havalar da soğuk zaten duş sıklığnzı azaltın bari kananama sorunu bitene kadar Allah şifa versin 💮
Aybarsmom_ Simayla bilemiyorum ki canım belki de ılık su icindeki birikmiş kanın akışını sağlıyordur. Benimde kanama problemim var aynı şekilde progestan iğne ve fitil kullanıyorum ama duşta böyle bir sorun yaşamadım
Simayla Aybarsmom_ duştan çıktığım da kırmızı renkte geliyor normalde gelsene kahverengi geliyor bende progestanı fitil olarak kullanıyorum tam seviniyorum 2 gün gelmedi diye yine geliyor moral kalmıyor
Aybarsmom_ Simayla doktoruna danıştın mı canım ilacı kullandığın halde lekelenmenin devam ettiğini? Yeni mi başladın kullanmaya ilacı
Simayla Narinsuu evet haklısın 2 güne bir giriyorum rahatsız oluyorum ama bu günler gecene kadar sabretmem lazım galiba
Simayla Aybarsmom_ 7 haftada öğrendim o gün bu gündür kullanıyorum dedim devam ediyor diye ama progestanı kullan dedi az kese etrafında kanama var ama korkulacak bişey değil dedi ama korkuyorum sürekli görünce
Aybarsmom_ Simayla kullandığım zaman kanama kesiliyor bende de o yüzden sordum canım. Doktorun bilgisindeyse o ilgilenir o zaman 😌
Simayla Aybarsmom_ 2 gün falan be de gelmiyordu içim rahatlamış ama yine geldi işte biliyor aynen doktorum kullan progestanı dedi
Eddiee Doktorlar oturarak duş alınmaması gerektiğini kısa sürede ve ılık suyla duş alınmasını söylüyor
Eddiee Simayla doktoruna sorup daha seyrek duş al bi bak bakalım duştan dolayı mı canım inşallah tekrar olmaz