Acemianne0 Çok haklısınız bu konuda bende kızıyorum, bende dört yıl önce yaşadım bunları şu an ikinci gebeliğim. Dört yıl önce de burayı kullanıyordum, burda yazılanlardan falan aklımı oynatıyordum geceleri uyku falan uyumuyordum. Çatı muayenesi hakkında o zaman ne okuduysam herkes çok acıyor, çok kanamam oldu, asla dayanılmaz, çok korkunçtu falan diye yazıyordu resmen anlaşmalı gibi. 37. Haftada falandım galiba doktorum bir dahakine çatı muayenesi yapıcaz dedi, o an elim ayağım tutuldu yapmasak olmaz mı mecbur mu falan diye titreye titreye sordum doktora. Doktorum da çatın uygun değilse normal doğuma neden 39-40 haftaya kadar bekleyelim falan demişti. İlk çatı muayenesine gittim ama nasıl titriyorum doktor elini sürmeden bağırmaya başladım kadın sakin ol bi şey yapmadım dokunmadım dedi, 3-5 saniye geçmedi tamam kalkabilirsin dedi. Eee dedim yaptınız mı bitti mi, evet bağırmanı gerektircek bi şey yokmuş dimi dedi :) İkinciye gittim sanki yatakta keyif yapıyorum, öyle rahattım. Yani acicak hiç bi şey yokmuş, ki zaten acıyacak kadar uzun sürmüyor. Bide parmaklarının ucuyla bakıyor yani.