melisaugtr Kızlar bebiş hareketleri ne zaman dışarıdan görülebiliyor? Çok merak ediyor ve sabırsızlanıyorum o anları görebilmek için 🥲
melisaugtr Elifmstf555 ben de hissediyorum da dışardan hani göbekte tekmesi gözüküyo şekil değiştiriyor ya onu merak ediyorumm
Elifmstf555 melisaugtr şuan geçişleri tekmesi belli oluyor 27. Haftada başladı ve gün geçtikçe artıyor ve bazen çok canımı acıtıyor tekmesi
melisaugtr Simayla daha baya var tabi 🤗 ben hissediyorum tekmelerini dönmelerini 20+5 olucam yarın ilk 19 da hissettim. Rabbim senin de çabucak hissetmeni nasip etsin 💕
Azeriqizi melisaugtr ben 16da hiss etdim balum simdi 18+1 3 4gundur disardsn elimizi koyinca tekmesini net hiss ede biliyoruz .bide cok zayifim cok derken 53kq sjsj
melisaugtr Elifmstf555 Allah yardımcın olsun inşallah, annelik zor ama mükemmel bir şey 😇 inşallah bende öyle görürüm 🤗
Hediyemmm melisaugtr olabilir ben zayıf olduğum için erken hissettim hamileligimin ilk ayları çok kilo verdim
Elifmstf555 melisaugtr zor gerçekten bide 5 aydır geçmek bilmeyen öksürükle uğraşıyorum alerjik olduğu için tedavide olamıyorum bebeğe zararı olur diye😔